Η Jet2holidays άνοιξε τις κρατήσεις και για το 2024 | 100 εβδομαδιαίες πτήσεις από 7 αεροδρόμια προς 12 ελληνικούς προορισμούς

13-10-22 | TOUR OPERATORS

Η Jet2holidays κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για ήλιο και θάλασσα από 7 βρετανικά αεροδρόμια για το 2024.

Νέα δρομολόγια υπάρχουν από το Μπρίστολ, το East Midlands και το Newcastle. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 44 προορισμούς συνολικά.

Από το Μπρίστολ, οι επιβάτες μπορούν πλέον να πετάξουν στη Σμύρνη της Τουρκίας, Μπουργκάς, Βουλγαρία, Costa de Almeria στην Ισπανία και τη Νάπολη.

Από το East Midlands οι επιβάτες μπορούν να πετούν προς Χανιά και Νάπολη. Η Jet2 θα προσφέρει επίσης μια νέα εβδομαδιαία πτήση προς τα Χανιά από το Newcastle.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερες από 120 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τα Κανάρια Νησιά, πάνω από 140 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τις Βαλεαρίδες Νήσους, πάνω από 100 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 12 ελληνικούς προορισμούς και πάνω από 100 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Τουρκία.

Η Jet2 είπε ότι το πρόγραμμα τέθηκε σε πώληση ως απάντηση στους πελάτες που ήθελαν να κάνουν κράτηση «πολύ νωρίτερα, να κλειδώσουν την τιμή των διακοπών τους τώρα και να κατανείμουν το κόστος».

Επιβεβαίωσε ότι περισσότερα αεροσκάφη θα τεθούν σε λειτουργία στο Μπρίστολ, το East Midlands, τη Γλασκώβη και το Λιντς Μπράντφορντ για την υποστήριξη του νέου προγράμματος.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Jet2.com και του Jet2holidays, Steve Heapy, δήλωσε: «Γνωρίζουμε από τους ανεξάρτητους συνεργάτες μας ταξιδιωτικούς πράκτορες ότι οι πελάτες τους θέλουν να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων. Σε απάντηση αυτής της απαίτησης, έχουμε βγάλει ένα τεράστιο πρόγραμμα προς πώληση νωρίς».

Η κλίμακα και το μέγεθος του προγράμματος, όπως τόνισε ο CEO της jet2, δείχνει την ανυπομονησία για ένα εκρηκτικό καλοκαίρι το 2024.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια