Προειδοποίηση TUI στους Βρετανούς για προβλήματα στις διακοπές – Τι πρέπει να αποφεύγουν

30-08-22 | TOUR OPERATORS

Η TUI, σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, προειδοποιεί τους Βρετανούς ταξιδιώτες για καθυστερήσεις πτήσεων και ουρές στα αεροδρόμια, και δίνει συμβουλές προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν την αναμονή τους πριν την αναχώρηση της πτήσης τους στα επόμενα ταξίδια τους.

Ειδικότερα, ο τουρ οπερέιτορ καλεί τους Βρετανούς να αποφεύγουν να φτάνουν στα αεροδρόμια πολύ πριν από την αναχώρηση της πτήσης τους, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει μεγάλες καθυστερήσεις σε ουρές στους τερματικούς σταθμούς.

Η κατάσταση στα αεροδρόμια της Βρετανίας είναι ως εξής: Όλοι θέλουν να αποφύγουν τις μεγάλες ουρές, επομένως φτάνουν στα αεροδρόμια πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο, προκαλώντας επιπλέον συμφόρηση η οποία δεν είναι διαχειρίσιμη από τα αεροδρόμια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστιες ουρές.

Σε ανακοίνωση στον ιστότοπό της, η TUI αναφέρθηκε στην κατάσταση ως εξής: "Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους πελάτες μας να μην φτάνουν στο αεροδρόμιο πολύ πριν από την πτήση τους, καθώς αυτό μπορεί να συμβάλει σε καθυστερήσεις στην ουρά του τερματικού σταθμού.

Το τυπικό check-in ανοίγει τουλάχιστον δυόμιση ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης για πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων και τουλάχιστον τρεισήμισι ώρες πριν από την αναχώρηση για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων».

Η ΤUI ζήτησε επίσης συγγνώμη από τους ταξιδιώτες που αντιμετώπισαν καθυστερήσεις πτήσεων και τόνισε ότι η εταιρεία κάνει ό,τι μπορεί για να περιορίσει τυχόν καθυστερήσεις πτήσεων, που μπορεί να συμβούν κατά καιρούς για διάφορους επιχειρησιακούς λόγους.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο