Η βρετανική Major Travel προσθέτει πτήσεις των easyJet και Jet2 στα πακέτα διακοπών – «Στόχος μας το value for money»

26-08-22 | TOUR OPERATORS

O βρετανός τουρ οπερέιτορ Major Travel πρόσθεσε, για πρώτη φορά, πτήσεις των αερομεταφορέων easyJet και Jet2 στα προγράμματα διακοπών του ανοίγοντας νέα δρομολόγια και τοπικά σημεία αναχώρησης, που είναι διαθέσιμα προς κράτηση μέσα από την πλατφόρμα Major Go.

Η εταιρία, η οποία προσφέρει διακοπές και στην Ελλάδα, συνεργάζεται ήδη με αερομεταφορείς χαμηλού κόστους σε προορισμούς μεσαίων και μακρινών αποστάσεων, όμως, ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων της αύξησης του κόστους ζωής και του πληθωρισμού στα ταξίδια, καταγράφει ισχυρή ζήτηση για πακέτα κοντινών αποστάσεων.

Καθώς αυξάνεται το κόστος ζωής χωρίς να διαφαίνεται φως στο τούνελ, οι τουριστικοί πράκτορες αναζητούν να προσφέρουν στους πελάτες τους το καλύτερο δυνατό value for money, επισημαίνει ο διευθυντής της Major Travel, Qasim Gulamhusein, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι παρότι η ταξιδιωτική αγορά θα συνεχίσει να ανακάμπτει και θα επιστρέφουν όλο και περισσότερα πτητικά δρομολόγια σε επίπεδα προ πανδημίας, το βασικότερο κριτήριο ορισμένων ταξιδιωτών θα συνεχίσει να είναι ο προϋπολογισμός των διακοπών.

Η πλατφόρμα μας, πρόσθεσε, με την προσθήκη των easyJet και Jet2 (υπάρχει ήδη συνεργασία με Pegasus, Scoot και Sun Express) θα μας επιτρέψει να συνδυάσουμε το ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα με περισσότερα από ποτέ απευθείας δρομολόγια από τα αεροδρόμια του Ην. Βασιλείου.

Ένα επιπλέον όφελος θα είναι ότι το σύστημα περιλαμβάνει χρεώσεις αποσκευών της easyJet, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του αερομεταφορέα, και οι οποίες είναι φθηνότερες από την προσθήκη μιας αποσκευής σε υπάρχουσα κράτηση.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα