Η Jet2.com γιόρτασε τον 100εκατομμυριοστό πελάτη της

25-08-22 | TOUR OPERATORS

O όμιλος Jet2.com κατέγραψε χθες 24 Αυγούστου ένα σημαντικό ορόσημο στη μέχρι τώρα διαδρομή του: Μετέφερε τον 100εκατομμυριοστό πελάτη του, που ήταν ο Kerry Williams από το Failsworth του Manchester, ο οποίος ταξίδεψε από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στη Φουερτεβεντούρα.

Ο "ιστορικός" επιβάτης της jet2 εξεπλάγη όταν κατά το check-in έλαβε δώρο 5 δωρεάν πτήσεις για δύο σε πτήσεις της Jet2.com.

"...Ήταν μια φανταστική έκπληξη, όταν έκανα check-in στο αεροδρόμιο σήμερα (σ.χθες) το απόγευμα και μου έδωσαν τις δωρεάν πτήσεις, είπε. Είναι πραγματικά απίστευτο, ξεκίνησαν οι διακοπές μου άψογα. Ανυπομονώ να κάνω κράτηση για τις επόμενες διακοπές μου, γνωρίζοντας ότι οι πτήσεις μου είναι εξασφαλισμένες. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Jet2.com!», δήλωσε

Η iet2 ξεκίνησε τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Leeds Bradford προς το Άμστερνταμ  τον Φεβρουάριο του 2003 και κατάφερε να έχει σημαντική ανάπτυξη έκτοτε και μέχρι τώρα. Πλέον είναι  μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου. Δραστηριοποιείται πλέον σε 68 προορισμούς για διακοπές ήλιου και θάλασσας, πόλης και σκι σε όλη την Ευρώπη από δέκα βρετανικές βάσεις με πάνω από 430 δρομολόγια. Ο πιο δημοφιλής προορισμός της είναι το Αλικάντε και ακολουθούν η Μάλαγα, η Πάλμα (Μαγιόρκα) και η Τενερίφη .  

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ