Virtuoso και Virgin Galactic κάνουν "άλμα" στο διάστημα - Ξεκινούν οι πωλήσεις για πολυτελή διαστημικά ταξίδια

25-07-22 | TOUR OPERATORS

Τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας τους ανακοίνωσαν το αμερικανικό δίκτυο πολυτελών διακοπών Virtuoso και η Virgin Galactic, μέσα από την οποία θα προσφερθεί στην παγκόσμια βάση πελατών της Virtuoso, περιορισμένος αριθμός θέσεων για την εμπειρία ταξιδιού στο διάστημα της Virgin Galactic.

Οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι της Virtuoso θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε περιορισμένο αριθμό κρατήσεων για τις πρώτες 1.000 θέσεις της Virgin Galactic. Η standard τιμή θέσης ανέρχεται σε 450.000 δολάρια.

Το πτητικό σύστημα της Virgin Galactic θα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να νιώσουν την έλλειψη βαρύτητας και να απολαύσουν τη θέα της Γης από το διάστημα, σε συνθήκες απόλυτης άνεσης και πολυτέλειας.

Οι... «Μελλοντικοί Αστροναύτες», όπως αποκαλούνται σε ανακοίνωση των δύο εταιριών όσοι επιλέξουν να ζήσουν τη διαστημική εμπειρία, θα έχουν πρόσβαση σε συνδρομητική κοινότητα, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιούνται αποκλειστικές εκδηλώσεις, ταξίδια και δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία θα κορυφώνεται μέσα από ένα πολυήμερο, all in πρόγραμμα εκπαίδευσης και φιλοξενίας σε campus, το οποίο θα αφορά έναν πελάτη και τρεις επισκέπτες.

Η Virgin Galactic γίνεται μέρος του χαρτοφυλακίου της Virtuoso το οποίο αποτελείται από περισσότερους από 2.200 συνεργάτες τουρισμού πολυτελείας σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η συμφωνία αντιπροσωπεύει νέες ευκαιρίες πωλήσεων στο δίκτυο της Virtuoso (πάνω από 20.000 ταξιδιωτικοί σύμβουλοι). Την ίδια ώρα, η Virgin Galactic αποκτά απευθείας σύνδεση με κορυφαία τουριστικά γραφεία της Βόρειας και Λατινικής Αμερικής, της Καραϊβικής, της Ευρώπης, της Ασίας-Ειρηνικού, της Αφρικής και της Μ. Ανατολής.

 

διαβάστε ακόμα

Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές