Το Kalimera Kriti στο θερινό πρόγραμμα του Vtours

20-01-22 | TOUR OPERATORS

Διευρύνει το θερινό πρόγραμμα ο σπεσιαλίστας δυναμικών πακέτων στη γερμανική αγορά Vtours τόσο σε κοντινούς όσο και μακρινούς προορισμούς. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η ένταξη δημοφιλών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και αλυσίδων στο πρόγραμμα, που προσφέρουν ποικιλία δραστηριοτήτων.

Στην Ελλάδα εντάσσει το ξενοδοχειακό συγκρότημα Kalimera Kriti στα Μάλια.

Στην Τουρκία εντάσσει τα Delphin Hotels, στη Μαγιόρκα τα Zafiro Hotels, στην ιταλική ακτή της Αδριατικής στο Bibione, το Laguna Park Hotel και το Eco Village Resort Hotel Lino delle Fate, στη Φουερτεβεντούρα το Cotillo House στο ψαροχώρι El Cotillo, που διαθέτει δικό του κατάστημα σερφ και καταδύσεων, στην Χουργκάντα το πολυτελές Rixos Premium Magawish Suites & Villas, στο Κανκούν το νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Breathless Cancun Soul Resort & Spa, κ.ά.

Το  Vtours έχει καθιερώσει μια ευέλικτη πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων, που διευκολύνει τον πελάτη στις επιλογές του για όποιες συνθήκες επικρατήσουν στους προορισμούς τους θερινούς μήνες.

Η ευέλικτη χρέωση «Fixe 50» συμπεριλαμβάνεται αυτόματα σε όλες τις προσφορές «VTO» του Vtours και ισχύει για έως 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση, με 50 ευρώ κατάθεση ανά άτομο για πακέτο διακοπών ή 50 ευρώ ανά κράτηση για αποκλειστικά ξενοδοχειακές κρατήσεις με δωρεάν επιλογή αλλαγής κράτησης.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι