TUI: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα πολυήμερων εκδρομών

01-06-21 | TOUR OPERATORS

Ο κορυφαίος τουριστικός όμιλος στον κόσμο TUI Group υπέγραψε συμφωνία για μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα πολυήμερων εκδρομών, η οποία θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη βραβευμένη ταξιδιωτική εταιρεία τεχνολογίας Nezasa.

Η συμφωνία αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη στρατηγική επένδυση της TUI σε δυνατότητες ψηφιακής πλατφόρμας για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα ενώ στόχος είναι να επιτρέψει την περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα Tours & Activities μέσω της παροχής καλύτερων, πιο εξατομικευμένων εμπειριών στους πελάτες.

Η αναπτυσσόμενη αγορά πολυήμερη περιηγήσεων αποτιμάται σε περίπου 96 δισεκατομμύρια ευρώ (σύμφωνα με δεδομένα προ κορωνοϊού), ωστόσο παραμένει σε μεγάλο βαθμό offline και κατακερματισμένη, ενέχοντας μια σημαντική ευκαιρία ενοποίησης. Μέσω ενός μοντέλου ψηφιακής πλατφόρμας, η TUI στοχεύει να ηγηθεί του μετασχηματισμού της αγοράς αυτής και να ενισχύσει τον ρόλο της ως κορυφαίου παίκτη στις πολυήμερες εκδρομές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος Tours & Activity της TUI, TUI Musement, David Schelp, δήλωσε: «Έχουμε επιτύχει μεγάλη ανάπτυξη των κδρομών, δραστηριοτήτων και εισιτηρίων μέσω της πλατφόρμας Musement και τώρα θα αξιοποιήσουμε αυτήν την εμπειρία για να ηγηθούμε της ψηφιοποίησης της αγοράς πολυήμερων εκδρομών».

Η νέα πλατφόρμα θα ενσωματωθεί στο εσωτερικό σύστημα τεχνολογίας και υποδομής της TUI και η ανάπτυξή της έχει ήδη ξεκινήσει. Η πλατφόρμα θα ωφελήσει το Musement και όλες τις αγορές TUI σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες και οι συνεργάτες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα ταξιδιωτικά στοιχεία της TUI για την ψηφιακή παραγωγή εξατομικευμένων πολυήμερων περιηγήσεων.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ