Η TUI ξεκινά τη καλοκαιρινή σεζόν στην Ελλάδα – Σήμερα η πρώτη πτήση από τη Γερμανία

14-05-21 | TOUR OPERATORS

Ξεκίνησε σήμερα η σεζόν για την TUI στην Κρήτη, με την πτήση της TUI fly X3 4106 που αναχώρησε από το Ανόβερο με προορισμό την Κρήτη.

Έπειτα από περισσότερο από μισό χρόνο, οι πρώτοι επισκέπτες της TUI προσγειώθηκαν σήμερα στις 10.10 το πρωί στο Ηράκλειο ενώ και άλλες πτήσεις της TUI fly από τη Φρανκφούρτη, τη Στουτγάρδη, το Ντίσελντορφ, τη Νυρεμβέργη και το Μόναχο θα καταφθάνουν σχεδόν κάθε μία ώρα.

Η πρώτη πτήση από το Ντίσελντορφ προς την Πάτρα αναχωρεί επίσης το απόγευμα.

Αύριο, 15 Μαϊου, η TUI fly θα πετάξει, για πρώτη φορά φέτος, προς την Κω, τη Ρόδο και την Κέρκυρα. Συνολικά 23 πτήσεις της TUI fly θα αναχωρήσουν το τρίτο Σαββατοκύριακο του Μαϊου, δίνοντας τη δυνατότητα σε σχεδόν 4.000 τουρίστες από τη Γερμανία να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα.

Η Κρήτη παραμένει ο δημοφιλέστερος προορισμός της Ελλάδας για το 2021, και ακολουθούν η Κως, η Ρόδος, η Κέρκυρα και η Πάτρα.

Από την 1η Ιουνίου, 24 προορισμοί στην ελληνική ενδοχώρα και τα νησιά με πάνω από 4.500 ξενοδοχεία θα βρίσκονται στο πρόγραμμα της TUI για την Ελλάδα. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα έξι Robinson και Magic Life clubs καθώς και τα 40 επώνυμα ξενοδοχεία TUI Blue, TUI Kids Club και TUI Suneo όπως και οι αλυσίδες Grecotel και Atlantica.

Είμαστε αισιόδοξοι για τις προοπτικές του καλοκαιριού δήλωσε ο εκπρόσωπος της TUI, Sebastian Ebel. H καλή πρόοδος των εμβολιασμών, η προοπτική ενιαίου πιστοποιητικού ανοσίας στην ΕΕ και η πρόσφατη ρύθμιση των απαιτήσεων εισόδου στη Γερμανία ενισχύουν τη ζήτηση. Βάσει των εξελίξεων αυτών, ευελπιστούμε ότι τις ερχόμενες εβδομάδες θα υπάρξει περαιτέρω ανάκαμψη. Με το νέο στόλο αεροσκαφών μας, είμαστε εστιασμένοι στην Ισπανία, στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία και την Κύπρο, όπου διαθέτουμε στρατηγικά σημαντικές μεγάλες χωρητικότητες ιδιόκτητων ξενοδοχείων μας, τόνισε.

Το ROBINSON Ierapetra, το τρίτο ROBINSON  club στην Ελλάδα, ανοίγει τις πόρτες του σήμερα και απευθύνεται σε ζευγάρια, μοναχικούς ταξιδιώτες ή οικογένειες με προσανατολισμό στις διακοπές δραστηριοτήτων.

Επίσης, σήμερα το πρωί αναχώρησε από το λιμάνι του Ηρακλείου το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 5 της TUI Cruises με περίπου 1.000 επιβάτες. Η πρώτη κρουαζιέρα της σεζόν σε ελληνικά νερά θα προσεγγίσει, μεταξύ άλλων, τη Ρόδο, τον Πειραιά και τη Σούδα. Συνολικά έχουν προγραμματιστεί 8 κρουαζιέρες.

διαβάστε ακόμα

Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό