TUI για κόκκινους και πορτοκαλί προορισμούς: Πότε γίνεται ακύρωση και πότε αλλαγή κράτησης

12-05-21 | TOUR OPERATORS

Ακύρωση των ταξιδιών στους κόκκινους προορισμούς και αλλαγή κράτησης αλλά όχι ακύρωση για τους πορτοκαλί ανακοίνωσε η TUI για τους ταξιδιώτες ακόμα και αν κάποιος προορισμός μπει σε οποιαδήποτε από τις δύο αυτές κατηγορίες την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο τουρ οπερέιτορ, εάν γνωρίζουμε ότι κάποιος προορισμός ή ξενοδοχείο ζητεί από τους ταξιδιώτες να μπουν σε καραντίνα με την άφιξή τους στη χώρα, για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα, και δεν υπάρχει η επιλογή παράκαμψης της καραντίνας με αρνητικό τεστ, ή εάν ένας προορισμός βρίσκεται στην κόκκινη λίστα, δηλαδή οι ταξιδιώτες θα πρέπει να περάσουν από καραντίνα σε ξενοδοχείο κατά την επιστροφή τους, δεν θα πραγματοποιήσουμε αυτό το ταξίδι.

Εάν πριν την αναχώρηση γνωρίζουμε οτι θα πρέπει οι ταξιδιώτες να περάσουν από καραντίνα στο σπίτι κατά την επιστροφή τους, θα τους δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουν τις διακοπές τους όμως η κράτηση δεν θα ακυρώνεται.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της TUI στην Telegraph, επιθυμούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές για αυτό το καλοκαίρι, επομένως όπου τα σύνορα είναι ανοικτά και η ταξιδιωτική σύσταση επιτρέπει τα ταξίδια, θα πραγματοποιούνται ταξίδια. Γνωρίζουμε ότι μερικοί πελάτες μας, τόνισε ο εκπρόσωπος, μπορεί να είναι αβέβαιοι για τα ταξίδια αυτό το καλοκαίρι, επομένως προσφέρουμε δωρεάν αλλαγή κράτησης 14 ημέρες πριν το ταξίδι σε οποιονδήποτε αναμένεται να ταξιδέψει πριν τα τέλη Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

TUI: Ζημιές 1,3 δισ.ευρώ στο α' οικονομικό εξάμηνο- Προσδοκίες για κερδοφόρο θερινό τρίμηνο

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι