Η TUI ενισχύει τη διοίκηση του σκέλους Δραστηριοτήτων και Ξεναγήσεων – «Είναι το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης»

15-04-21 | TOUR OPERATORS

O όμιλος TUI ενισχύει την ομάδα διοίκησης του τμήματος δραστηριοτήτων του (Tours & Activities), TUI Musement.

Στην ομάδα εντάσσεται η Ina Bourmer ως Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, η οποία προηγουμένως εργαζόταν σε ηγετικές θέσεις στις βιομηχανίες διασκέδασης, τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας.

Η κ. Bourmer από τα νέα καθήκοντά της στην TUI θα επιδείξει ώριμη ψηφιακή κουλτούρα σε όλο το εύρος υπηρεσιών της  TUI Musement και θα αναλάβει πρωτοβουλίες εσωτερικής ανάπτυξης.

Οι δραστηριότητες και οι ξεναγήσεις αποτελούν κλειδί για την ανάπτυξη του ταξιδιωτικού κλάδου στο άμεσο μέλλον, επισήμανε σε δηλώσεις της η κ. Bourmer.

Επιπλέον, θέση στην διοικητική ομάδα ως στρατηγικός σύμβουλος της TUI Musement λαμβάνει και ο συνιδρυτής της και ιδρυτικός διευθύνων σύμβουλος Alessandro Petazzi ο οποίος διετέλεσε την περασμένη εξαετία Επικεφαλής Ανάπτυξης.

Όσον αφορά τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Petazzi δήλωσε ότι η TUI Musement βρίσκεται σε ισχυρή θέση καθώς επιστρέφουν τα ταξίδια, όμως λειτουργεί σε μια πολύ δυναμική και ανταγωνιστική βιομηχανία και χρειάζεται να συνεχίσει να εξελίσσεται. Ο ρόλος αυτός, τόνισε, μου δίνει τη δυνατότητα να διερευνήσω τις εξελίξεις στο κομμάτι των Tours & Activities και στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο προκειμένου να αναπτύξω καλύτερη στρατηγική και να συμβάλλω στη διαμόρφωση του μέλλοντος των επιχειρήσεών μας.

Στο πλαίσιο των αλλαγών στη TUI Musement, ξεκίνησε η εφαρμογή μιας πιο λειτουργικής δομής με στόχο την ενδυνάμωση ομάδων να συνεργάζονται με γρήγορο, απλό και ευέλικτο τρόπο στο πλαίσιο της ώριμης ψηφιακής κουλτούρας της λειτουργίας της. Σε αυτό περιλαμβάνεται μία ομάδα Digital Product & Technology, με επικεφαλής τον Chief Digital Officer, Peter Ulwahn.

Επιπλέον, τη νέα δομή θα ολοκληρώσει μια εκτεταμμένη και κεντρική ομάδα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ με επικεφαλής τον Chief Marketing Officer της TUI Musement, Mirco Fiumene, ο οποίος έχει εργασθεί στο παρελθόν στην Amazon, στην Paypal και στο Ebay ως επικεφαλής ψηφιακής ανάπτυξης. 

διαβάστε ακόμα

ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου