Βρετανοί t.o’s: Διεύρυνση της σεζόν για Ελλάδα μέχρι το Νοέμβριο - αυξήσεις χωρητικότητας την τελευταία στιγμή

01-04-21 | TOUR OPERATORS

Διευρύνουν την καλοκαιρινή σεζόν οι Βρετανοί τουρ οπερείτορ, αυξάνοντας παράλληλα τη χωρητικότητά τους και προσφέροντας χαμηλές τιμές διακοπών, σε μια προσπάθειά τους να προσελκύσουν κρατήσεις για δημοφιλείς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα.

Η Jet2 διεύρυνε τη σεζόν για Ελλάδα προσθέτοντας χωρητικότητα για τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Ο διευθύνων σύμβουλος των Jet2 και Jet2holidays, Steve Heapy, δήλωσε ότι η εταιρία συνεχίζει να καταγράφει αυξημένη ζήτηση από τους Βρετανούς ταξιδιώτες, οι οποίοι δεν θέλουν τίποτα άλλο περισσότερο από το να αποδράσουν σε κάποιο ηλιόλουστο προορισμό και να απολαύσουν τις διακοπές που τους αξίζουν.

Η διεύρυνση της θερινής σεζόν στην Ελλάδα σημαίνει ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες ευκαιρίες να ταξιδέψουν και να απολαύσουν τις διακοπές που τόσο έχουν ανάγκη, τόνισε.

Η στρατηγική διεύρυνσης της καλοκαιρινής σεζόν βασίζεται στους αυξανόμενους φόβους ότι τα διεθνή ταξίδια ενδέχεται να μην είναι εφικτά από τις 17 Μαϊου, καθώς η Ευρώπη συνεχίζει να πλήττεται σοβαρά από το τρίτο κύμα κορωνοϊού. 

Ο πρόερος της Sunvil και πρώην πρόεδρος της ΑΒΤΑ, Noel Josephides, δήλωσε ότι οι εταιρίες χρειάζεται να προσπαθήσουν να προγραμματίσουν στο μέλλον προσθέτοντας επιπλέον χωρητικότητα για αργότερα μέσα στη σεζόν. Σκοπεύουμε να το κάνουμε όσο συνεχίζουμε καθώς ελπίζουμε ότι αυτό θα μας επιτρέψει να λειτουργήσει σε κάποιο βαθμό, τόνισε και πρόσθεσε ότι δεν είναι βιώσιμο να σταθούμε ακίνητοι και να μην αξιοποιήσουμε όσο μπορούμε την κατάσταση εάν υπάρξει ζήτηση στα τέλη του καλοκαιριού.

Η TUI δήλωσε ότι εξετάζει τη ζήτηση με σκοπό να βοηθήσει τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν διακοπές στην Τουρκία, στην Ελλάδα και στα Κανάρια τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Η EasyJet δήλωσε ότι είναι έτοιμη να αυξήσει τη χωρητικότητα την τελευταία στιγμή προκειμένου να κεφαλαιοποιήσει μια πιθανή αύξηση της ζήτησης στα τέλη του καλοκαιριού.

 

διαβάστε ακόμα

HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές
Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο
H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13
Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου
Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος
Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν
Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη