Anex Tour: Νέος κατάλογος για το καλοκαίρι του 2021 – Περιλαμβάνει και Ελληνικούς προορισμούς

15-01-21 | TOUR OPERATORS

Πιο ευέλικτα πακέτα διακοπών στους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς της Μεσογείου, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα, προσφέρει στη γερμανική αγορά ο τουρ οπερέιτορ Anex Tour μέσα από το νέο κατάλογο με τα κορυφαία ξενοδοχεία του προγράμματος για το καλοκαίρι του 2021.

Στις 60 σελίδες του, ο κατάλογος «Magalog» περιλαμβάνει περί τα 200 ξενοδοχεία στην Ισπανία, τα ελληνικά νησιά, την τουρκική ριβιέρα και την Ερυθρά Θάλασσα. Τα ξενοδοχεία κατατάσσονται βάσει του τύπου διακοπών που προσφέρουν με αντίστοιχα εικονίδια.

Νέα προσθήκη στον κατάλογο, ο οποίος απευθύνεται αποκλειστικά στα τουριστικά γραφεία, είναι το Sandy Beach Hotel & Family Suites στην Κω.

Σύμφωνα με τον τουρ οπερείτορ, τα τουριστικά γραφεία μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα τα κατάλληλα ξενοδοχεία για τους πελάτες τους για οικογενειακές διακοπές, ρομαντικές αποδράσεις, πολυτελή ταξίδια αλλά και διακοπές δραστηριοτήτων.

Δύο από τις σελίδες του καταλόγου είναι αφιερωμένες στα ασφαλή ταξίδια (Save Travel), όπου παρουσιάζοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο. Η υγειονομική πιστοποίηση από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας το 2020 αποδεικνύει την έμφαση που δίνει ο Anex Tour σε αυτή την πλευρά των ταξιδιών.

Ο Anex Tour ήταν ο πρώτος τουρ οπερέιτορ που έλαβε τέτοιου είδους πιστοποίηση.

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας