DER Touristik: Ξέγνοιαστες διακοπές με δωρεάν υπηρεσίες σε περίπτωση ασθένειας

22-07-20 | TOUR OPERATORS

Ασφαλή πακέτα διαμόρφωσε ο γερμανός τουρ οπερέιτορ DER Touristik, τα οποία υπόσχονται «εξαιρετικά ασφαλείς και ανέμελες» διακοπές, με σειρά μέτρων και οφέλη ασφάλισης για πιο ξέγνοιαστες διακοπές στην περίοδο την υγειονομικής κρίσης.

Στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται μια τηλεφωνική γραμμή στην οποία θα απαντούν γιατροί και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, απαντώντας άμεσα σε ερωτήσεις σχετικά με υγειονομικά ζητήματα.

Η εταιρία διασφαλίζει ακόμα φροντίδα υγείας σε περίπτωση ασθένειας κατά τη διάρκεια των διακοπών, μέσω επικοινωνίας με γερμανόφωνους γιατρούς ή, εάν χρειαστεί, κατάλληλο διερμηνέα.

Εάν χρειαστεί καραντίνα στον προορισμό, ο τουρ οπερέιτορ θα καλύψει το κόστος διαμονής για 14 ημέρες και το κόστος της αλλαγής κράτησης για τα εισιτήρια επιστροφής έως 3.500 ευρώ το άτομο. Καλύπτονται επίσης τα επιπλέον κόστη για τη φιλοξενία μελών της οικογένειας που δεν χρειάζονται καραντίνα, όπως, για παράδειγμα, η οργάνωση του ταξιδιού επιστροφής και πιθανές χρεώσεις για αλλαγή κράτησης στην πτήση επιστροφής.

Το εξαιρετικά ασφαλές πακέτο διακοπών περιλαμβάνεται σε όλες τις νέες κρατήσεις πακέτων με τα brand Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen, ADAC Reisen και Travelix, με αναχώρηση έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020.

διαβάστε ακόμα

Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες