TUI: Νέες πτήσεις από Βρετανία προς ελληνικά νησιά- Επιπλέον κάλυψη για κρούσματα Covid-19

13-07-20 | TOUR OPERATORS

Διευρύνει από τις 25 Ιουλίου το πρόγραμμά της προς ελληνικούς προορισμούς και άλλους μεσογειακούς προορισμούς στη βρετανική αγορά η TUI, ενώ παράλληλα προσφέρει επιπλέον κάλυψη για κρούσματα Covid-19, που θα χρησιμοποιηθεί μαζί με την κανονική ταξιδιωτική ασφάλιση για όλους τους πελάτες της που θα έχουν κάνει κράτηση από τις 11 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Όπως γνωστοποίησε:

Η TUI δήλωσε ότι σκοπεύει επίσης να προσθέσει και άλλους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Πορτογαλία, την Τυνησία, την Αίγυπτο και το Μαρόκο τους επόμενους μήνες, ανάλογα με την άρση των περιορισμών σε κάθε χώρα.

Η επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη θα παρέχει ιατρική βοήθεια στο εξωτερικό εάν ένας πελάτης προσβληθεί από τον ιό ενώ βρίσκεται σε διακοπές, το κόστος διαμονής για όσο διάστημα χρειασθεί, καθώς και το κόστος νέας πτήσης επιστροφής στο σπίτι, εάν ζητηθεί από τους πελάτες να απομονωθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας Andrew Flintham δήλωσε ότι πολλοί πελάτες περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν για το αν θα μπορούσαν να πάνε διακοπές αυτό το καλοκαίρι, οπότε η TUI είναι ικανοποιημένη που οι πρώτοι πελάτες αναχώρησαν το σαββατοκύριακο, με πλήρη ασφάλεια και με επιπλεον κάλυψη εάν υπάρξουν κρούσματα κορωνοϊού.

Η TUI δηλώνει ότι εάν χρειασθεί θα προσαρμόσει τα σχέδιά της και εάν υπάρξουν αλλαγές στις κυβερνητικές οδηγίες και ακυρώσεις οι πελάτες θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά
Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025