FTI: Αισιοδοξία μετά το πακέτο χρηματοδότησης

03-04-20 | TOUR OPERATORS

Μετά το πακέτο στήριξης από τους μετόχους της και την τράπεζα Uni Credit αλλά και τις εγγυήσεις από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας και τα κρατίδια της Βαυαρίας, της Θουριγγίας και του Βερολίνου, ο γερμανικός ταξιδιωτικός όμιλος FTI, με έδρα στο Μόναχο και εκατοντάδες εργαζομένους, ατενίζει το μέλλον αισιόδοξα, παρά την κρίση του κορωνοϊού.

Το αρχικό πακέτο χρηματοδότησης «τρέχει» σε βάθος 12μήνου.

Η κρίση του κορωνοϊού ωστόσο προκαλεί ανθρωπιστικές, οργανωτικές και οικονομικές προκλήσεις στον τουρ οπερέιτορ, όπως τονίζει ο διευθυντής του, Dietmar Gunz.

Τόσο ο ίδιος όσος και ο διευθύνων σύμβουλος, Ralph Schiller, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το πακέτο στήριξης.

Στόχος είναι τώρα να κάνουμε ο,τι μπορούμε ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό στους προορισμούς, τα ξενοδοχεία και τους συνεργάτες μας, δήλωσε ο κ. Gunz. 

Ταξίδια για τις αρχές του καλοκαιριού είναι διαθέσιμα προς κράτηση, και ιδιαίτερα το πρόγραμμα για το φθινόπωρο του 2020 αυξάνεται και το χειμερινό πρόγραμμα του 202/21 βελτιώνεται. 

Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για την συνεχή προσθήκη νέων προσφορών ώστε να ικανοποιήσουμε το νέο κύμα ζήτησης, το οποίο σίγουρα θα επιστρέψει κάποια στιγμή, δηλώνουν τα στελέχη του ομίλου. Την ίδια ώρα, δημιουργούν ένα εύρος προσφοράς για το καλοκαίρι του 2020, ώστε ο οργανισμός να συνεχίσει δέεται κρατήσεις, εάν η κρίση του κορωνοϊού καμφθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Για να προσφέρει ασφάλεια στις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2020, ο οργανωτής λανσάρει καμπάνια αλλαγής κρατήσεων στο brand FTI Touristik, στο πλαίσιο της οποίας οι ταξιδιώτες θα μπορούν να αναβάλλουν τις προγραμματισμένες διακοπές τους μέχρι και τη χειμερινή σεζόν του 2020/21. Αυτό θα ισχύει για όλες τις κρατήσεις μα αναχώρηση από την 1η Απριλίου έως και τις 30 Ιουνίου του 2020. Η αλλαγή κράτησης θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την αναχώρηση και η ημερομηνία των «νέων» διακοπών δεν θα πρέπει να είναι μετά τις 30 Απριλίου του 2021.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός