Mouzenidis Travel: Ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη από Ρωσία- ανοίγει και Bomo Hotel

22-01-20 | TOUR OPERATORS

Το Mouzenidis Travel στη Ρωσία επιχειρεί άνογμα στην τουρκική αγορά, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στην Κωνσταντινούπολη, όπου σχεδιάζει άμεσα το άνοιγμα ξενοδοχείου της αλυσίδας BOMO.

Ο τουρ οπερέιτορ τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησε πωλήσεις και προς την Ισπανία, σε μια προσπάθεια διεύρυνσης των προορισμών που ενδείκνυνται για ταξίδια όλο το χρόνο.

Όσον αφορά την Τουρκία, ο γενικός διευθυντής της Mouzenidis Travel, κ. Αλέξανδρος Τσαντεκίδης, μιλώντας στην ενημερωτική ιστοσελίδα της ένωσης ρώσων τουρ οπερέιτορ ATOR, δήλωσε ότι σε αυτή τη φάση ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη, με ξεναγήσεις σε αξιοθέατα και αποδράσεις Σαββατοκύριακου. Τα αποτελέσματα των πρώτων πωλήσεων δείχνουν ότι το ενδιαφέρον γι αυτό το προϊόν είναι μεγάλο καθώς κρατήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά και με καλή δυναμική, όπως τόνισε ο κ. Τσαντεκίδης.

Στο κοντινό μέλλον, είπε, η Mouzenidis Travel δεν σκοπεύει να δημιουργήσει προϊόν για διακοπές παραλίας στην Τουρκία και δεν σκοπεύει να επισπεύσει την ενεργή επέκταση της προσφοράς εκδρομών της στη χώρα καθώς έμφαση δίνει στην Κωνσταντινούπολη, όπου την Άνοιξη προγραμματίζει να ανοίξει ξενοδοχείο ΒΟΜΟ.

Ένα ξενοδοχείο BOMO ταιριάζει απόλυτα στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ο κ.Τσαντεκίδης, ενώ η τουρκική μητρόπολη ως ελκυστικός προορισμός θα διευρύνει τέλεια τη γεωγραφία της αλυσίδας BOMO.

Προς το παρόν τα πακέτα για Κωνσταντινούπολη περιλαμβάνουν αναχώρηση από 13 ρωσικές πόλεις: Μόσχα, Αγ. Πετρούπολη, Γεκατερίνμπουργκ, Καζάν, Ούφα, Βορονέζ, Σαμάρα, Ροστόβ-ον-Ντόν, Mineralnye Vody, Κρασνοντάρ, Βόλγκογκραντ, Ομσκ και Τσελιαμπίνσκ. 

Ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει πακέτα μαζί με πτήσεις, ομαδικές μεταφορές στα ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης από το αεροδρόμιο, φιλοξενία και υπηρεσίες ξεναγήσεων. Η εταιρία προσφέρει διαμονή σε πάνω από 250 ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης.

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google