TUI | Τουρισμός: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για τους Γερμανούς το 2020- Επανέρχεται η Ισπανία

09-01-20 | TOUR OPERATORS

Στις κορυφαίες ταξιδιωτικές τάσεις των Γερμανών συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα για τη καλοκαιρινή σεζόν του 2020. όπως αποκαλύπτει έρευνα ταξιδιωτικών τάσεων της TUI Γερμανίας.

Ειδικότερα, η έρευνα δείχνει ότι η Ελλάδα, η Ιταλία και η Αίγυπτος θα είναι φέτος ψηλά στις προτιμήσεις των Γερμανών, ενώ καταγράφεται αυξημένη ζήτηση σε σχέση με πέρυσι για τους προορισμούς της Ισπανίας, κυρίως για τη Μαγιόρκα.

Επιπλέον, πολλοί Γερμανοί θα επιδιώξουν φέτος να ανακαλύψουν τον κόσμο, κάτι που φαίνεται από την υψηλή ζήτηση για ταξίδια μακρινών αποστάσεων, με κυρίαρχους προορισμούς την Καραϊβική, τη ΝΑ Ασία, τις Μαλδίβες και τις ΗΠΑ. Ανερχόμενοι μακρινοί προορισμοί είναι το Ζανζιμπάρ και το αρχιπέλαγος στις ακτές της Ανατολικής Αφρικής, όπως και το Πράσινο Ακρωτήρι.

Οι ταξιδιωτικές τάσεις για φέτος, όπως αποτυπώνονται στην έρευνα, είναι οι πράσινες διακοπές, οι εξατομικευμένες και εκείνες σε μακρινούς προορισμούς. 

Πάνω από 9 εκατ. ταξιδιώτες της TUI ήδη προτιμούν καταλύματα που διαθέτουν πιστοποίηση προστασίας τους περιβάλλοντος. Επίσης, οι εξατομικευμένες διακοπές με εμπειρίες και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη κερδίζουν έδαφος φέτος, από τη γαστρονομία, μέχρι τις μεταφορές, την επιλογή δωματίου και τη συμμετοχή σε αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις.

διαβάστε ακόμα

«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες