Gebeco: Νέα σποτ για ενίσχυση των πωλήσεων διακοπών περιπέτειας- Σε αυτά και η Ελλάδα

23-12-19 | TOUR OPERATORS

Οκτώ διαφορετικά βίντεο που θα προωθούν ταξίδια περιπέτειας σε προορισμούς του εξωτερικού, ανάμεσα στα οποία θα είναι και ένα αφιερωμένο στην Ελλάδα, πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα ο γερμανός τουρ οπερέιτορ Gebeco που ειδικεύεται στις εκπαιδευτικές διακοπές και τις διακοπές περιπέτειας.

Τα βίντεο θα είναι διαθέσιμα στα τουριστικά γραφεία, τα οποία θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν στη δική τους ιστοσελίδα ή στα social media. Μάλιστα η ομάδα πωλήσεων της Gebeco θα απαντά σε ερωτήσεις στο email vertrieb@gebeco.de.

Βασικό μέλημα της καμπάνιας είναι να παρουσιαστούν προσφορές έτοιμων προϊόντων μαζί με εικόνες και γι’ αυτό το λόγο θα ετοιμασθούν 8 βίντεο για διακοπές περιπέτειας στην Ελλάδα, το Περού, την Κορέα, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Σιγκαπούρη και δύο για τη Ν. Αφρική, δήλωσε ο Marketing Manager της εταιρίας, Jens Hulvershorn, ο οποίος επιδιώκει να στηρίξει τις πωλήσεις των τουριστικών γραφείων με αυτό τον τρόπο.

Παράλληλα θα προβάλλεται τηλεοπτικό σποτ για να αυξήσει την προβολή του brand σε target group καταναλωτών και να περάσει νέες προσεγγίσεις στα ταξίδια που εφαρμόζει ο οργανισμός.

Η Gebeco δεν είναι η μόνη ταξιδιωτική εταιρία που προσφέρει φέτος δωρεάν υλικό βίντεο στα τουριστικά γραφεία για την ενίσχυση των πωλήσεών τους καθώς η πλατφόρμα ExpiTV προσφέρει επίσης σχετικά σποτ.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα