ΕΤΙ: 4 ξενοδοχεία της Grecotel στο πρόγραμμα του 2020- πρώτο Maxi Kids Club στην Κρήτη

06-12-19 | TOUR OPERATORS

Για πρώτη φορά, τη σεζόν του 2020, η ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel συνεργάζεται με τον γερμανό τουρ οπερέιτορ ETI, καθώς 4 ξενοδοχεία της θα είναι διαθέσιμα μέσω αυτού. Επίσης, ο ETI ανοίγει το πρώτο Maxi Kids Club στην Κρήτη.

Έιδικότερα, προσφέρονται τα ξενοδοχεία Caramel Grecotel Boutique Resort στην Κρήτη, Amirandes Grecotel Exclusive Resort, Grand Leoniki Residence by Grecotel και Eva Palace στην Κέρκυρα.

Όλα αυτά τα ξενοδοχεία προσφέρουν θεραπείες ομορφιάς και υπηρεσίες μασάζ καθώς και ποικίλες θαλάσσιες δραστηριότητες και εγκαταστάσεις για σπορ. 

Στα Caramel Grecotel Boutique Resort, Grecotel Amirandes Exclusive Resort και Eva Palace προσφέρεται διασκέδαση για παιδιά, ενώ όλα τα ξενοδοχεία είναι διαθέσιμα προς κράτηση με πρωινό ή ημιδιατροφή.

Στα Grecotel Caramel Boutique Resort και Grecotel Amirandes Exclusive Resort, η παραδοσιακή ημιδιατροφή έχει αντικατασταθεί από το «Dine Club» το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γευματίζουν σε άλλα, συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.

Επίσης, ο ΕΤΙ θα ανοίξει το πρώτο Maxi Kids' Club το ερχόμενο καλοκαίρι στο Grand Hotel Holiday Resort στη Χερσόνησο. Το club απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 12 χρόνων και την υψηλή σεζόν θα υπάρχουν προγράμματα και για εφήβους από 13 εώς 16 χρόνων. 

Έξι ημέρες την εβδομάδα, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ο ΕΤΙ θα προσφέρει ποικίλο πρόγραμμα παιδικής φροντίδας με γερμανόφωνο προσωπικό.

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google