FTI: Η Σκιάθος νέος προορισμός για το 2020- Νέο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

22-10-19 | TOUR OPERATORS

Διευρυμένα προγράμματα στα ελληνικά νησιά και νέους Ελληνικούς προορισμούς περιλαμβάνουν οι νέοι κατάλογοι του γερμανού τουρ οπερέιτορ FTI για το καλοκαίρι του 2020.

Νέος προορισμός είναι η Σκιάθος, το νησί που έγινε παγκοσμίως γνωστό από την κινηματογραφική ταινία Mamma Mia και προσφέρει πλούσια νυχτερινή ζωή. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια σειρά ξενοδοχείων στο νησί αλλά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως και η Κέρκυρα. Στην Κέρκυρα προσφέρεται το νεόδμητο πολυτελές ξενοδοχείο KAIRABA Mythos Palace αποκλειστικά για ενήλικες, το οποίο θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες το Μάιο του 2020.

Επιπλέον, προσφέρεται πλούσιο πρόγραμμα γκολφ στην Κύπρο, ένα ταξίδι με επιστροφή και τρία νέα ξενοδοχεία για ενήλικες, ζευγάρια ή μοναχικούς ταξιδιώτες με μεγάλο εύρος υπηρεσιών. 

Η συγκυρία κατάρρευσης του Thomas Cook αφήνει περιθώρια τα οποία κεφαλαιοποιεί ο FTI. Όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FTI, Ralph Schiller, τo 80% του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων του Thomas Cook είναι διαθέσιμο προς κράτηση από τον FTI, για παράδειγμα brand όπως τα Iberostar, Sunrise και Casa Cook. Παρότι τα περισσότερα εξ αυτών των νέων ξενοδοχείων, δήλωσε, δεν έχουν παρουσία στους καινούριους  καταλόγους λόγω της σύντομης φύσης της ανάληψής τους, είναι προσβάσιμα από τα συστήματα κρατήσεων. Τις ερχόμενες εβδομάδες αναμένεται δε προθήκη περισσότερων ξενοδοχείων. 

Η FTI ετοίμασε 12 καταλόγους για το καλοκαίρι του 2020, στους οποίους έχει αυξήσει τον αριθμό των ξενοδοχείων σε όλους τους κλασικούς  προορισμούς διακοπών, περιλαμβάνοντας και εμπνευσμένα πακέτα ξεναγήσεων και εκδρομών. Έμφαση δίνεται στην Αίγυπτο και στην Τουρκία.

Κατά την παρουσίαση των νέων καταλόγων, ο όμιλος FTI παρουσίασε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2018/19 στα οποία, από 1η Νοεμβρίου 2018 έως τα τέλη Οκτωβρίου του 2019, ο όμιλος αναμένεται να έχει συνολικά έσοδα 4,1 δισ. ευρώ, τουλάχιστον 10% επάνω σε σχέση με τα έσοδα της προηγούμενης χρονιάς. Όλες οι αγορές ταξιδιωτών, δήλωσε ο διευθυντής του ομίλου, Dietmar Gunz, είχαν πολύ καλή ανάπτυξη αυτή τη χρονιά με αύξηση 12% στα επίπεδα πωλήσεων. Νικητές της περασμένης χρονιάς σε επίπεδο προορισμών ήταν η Τουρκία και η Ελλάδα καθώς και η Κούβα, η Β. Αμερική και η Ταϋλάνδη.

διαβάστε ακόμα

Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση
Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα
Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα
Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024
Δωρεά της ΤΕΜΕΣ για μελέτη ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας
Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας