Τουρισμός | Η EasyJet Holidays προσθέτει ξενοδοχεία σε 100 προορισμούς, μετά την πτώχευση του Thomas Cook

09-10-19 | TOUR OPERATORS

H EasyJet Holidays έχει κατακλυστεί από αιτήματα ξενοδόχων που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί της μετά την κατάρρευση του Thomas Cook. Αρχικά η εταιρία σκόπευε να λανσάρει, στα τέλη της χρονιάς, 500 ξενοδοχεία και έχει φτάσει τον αριθμό αυτό πριν ένα μήνα, με αποτέλεσμα να προσθέτει μερικές εκατοντάδες ακόμα, σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, Garry Wilson.

Ο ίδιος, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου στο συνέδριο της ΑΒΤΑ στο Τόκιο, την περασμένη εβδομάδα,  παραδέχεται ότι παρά τη δυσάρεστη εξέλιξη της πτώχευσης του μεγάλου τουρ οπερέιτορ,  παρουσιάστηκαν ευκαιρίες για το νέο επιχειρηματικό μοντέλο τουρ οπερέιτορ της EasyJet.

Στη βρετανική αγορά η EasyJet Holidays λανσάρει 100 νέους προορισμούς, ενώ μελετάται η κατανομή των θέσεων ώστε να είναι επαρκής για τα επίπεδα ζήτησης.

Η EasyJet Holidays βρίσκεται σε συζητήσεις με ανεξάρτητα τουριστικά γραφεία και κοινοπραξίες ώστε να αναπτύξει μια δομημένη συμφωνία πώλησης διακοπών. Για το λόγο αυτό, τους επόμενους μήνες θα πραγματοποιηθούν εμπορικά roadshow. Η επέκταση αυτή προκλήθηκε από την κατάρρευση της Thomas Cook, όπως είπε ο Garry Wilson.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, η λειτουργία αυτή θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές μακροπρόθεσμα, τόνισε ο κ. Wilson.

Μάλιστα, προανήγγειλε τη δημιουργία μιας ξεκάθαρης, απλής και φιλικής στους πελάτες ιστοσελίδας που θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη προσφέροντας προσωποποιημένη εμπειρία.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»