TUI: Πιλοτική λειτουργία επαυξημένης πραγματικότητας στις δραστηριότητες

25-01-19 | TOUR OPERATORS

To τμήμα δραστηριοτήτων, εκδρομών και ξεναγήσεων προορισμού της TUI, Destination Experiences, εξετάζει τη χρήση της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας στις προσφερόμενες εκδρομές και δραστηριότητες διεξάγοντας δοκιμές στην Πάλμα.

Στο μέλλον, οι τουρίστες θα μπορούν να αποκτούν εμπειρίες με… χαρακτηριστικά επιστημονικής φαντασίας, φορώντας γυαλιά στερεοσκοπικής επαυξημένης πραγματικότητας.

Τα γυαλιά θα τους επιτρέπουν να εξερευνούν προορισμούς μόνοι τους, ενώ στο μέλλον θα τους παρουσιάζονται επίσης πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο και τρισδιάστατα μοντέλα που σχετίζονται με τις αναζητήσεις τους.

Η επαυξημένη πραγματικότητα θα προσφέρει στους τουρίστες ένα νέο και πιο διασκεδαστικό τρόπο να μάθουν για την ιστορία ενός προορισμούς και βρίσκεται σε αντιστοιχία με την αυξημένη διάθεση των ταξιδιωτών να εξερευνούν πόλεις μόνοι τους, δήλωσε ο επικεφαλής Καινοτομίας της TUI Destination Experiences, Chris Carmichael.

Η πιλοτική φάση του προγράμματος θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες και στοχεύει να προσφέρει πληροφορίες στην TUI σε σχέση με τον τρόπο που η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα για να προσφέρει στους ταξιδιώτες τη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία, αναφέρει η TUI σε ανακοίνωσή της.

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή