Olympic Holidays: Νέα εφαρμογή για τους Βρετανούς τουρίστες στην Ελλάδα και την Κύπρο

16-01-19 | TOUR OPERATORS

O βρετανός τουρ οπερέιτορ και σπεσιαλίστας στις διακοπές στην Ελλάδα και την Κύπρο, Olympic Holidays, πρόκειται να λανσάρει αυτό το καλοκαίρι τη δική του εφαρμογή για φορητές συσκευές, στην Κύπρο και τη χώρα μας.

Η Olympic Holidays ανέπτυξε την εφαρμογή σε συνεργασία με τον πάροχο τεχνολογίας Hangout on Holiday, και την έθεσε σε πιλοτική λειτουργία το περασμένο καλοκαίρι στη Ζάκυνθο.

Η εφαρμογή, σύμφωνα με την εταιρία, πρόκειται να βάλει τέλος στην παραδοσιακή υποδοχή των ταξιδιωτών, την οποία αποφεύγουν όλο και περισσότεροι πελάτες της Olympic, όπως επισημαίνει η Clare Tobin, διευθύντρια του οργανισμού την τελευταία διετία.

Το πρώτο πρωινό διαμονής τους στο ξενοδοχείο, οι ταξιδιώτες επιθυμούν μόνο να κατευθυνθούν στην πισίνα, ενώ η εικονική εξυπηρέτηση μέσω της εφαρμογής είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο προσφέροντας πληροφορίες και προτάσεις, τονίζει η κ. Tobin, μιλώντας στο ttgmedia.com.

Η κ. Tobin ανέλαβε το τιμόνι της εταιρίας δυο χρόνια πριν, όταν ο ιδιοκτήτης της Olympic τα τελευταία 26 χρόνια και νυν πρόεδρος, κ. Γιώργος Μιχαλιάς, επιδίωξε να απομακρυνθεί από την πρώτη γραμμή.

Τέλος, τόνισε οτι ο οργανισμός επιδιώκει πλέον να αποχαρακτηριστεί ως σπεσιαλίστας για την Ελλάδα και την Κύπρο και να θεωρηθεί σπεσιαλίστας στις διακοπές σε νησί.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι