Αirtours | Αύξηση της ζήτησης για Ελλάδα το 2019 - Νέο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

26-11-18 | TOUR OPERATORS

Αύξηση της ζήτησης για πολυτελή ταξίδια στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Αυστρία καταγράφει ο γερμανικός τουρ οπερέιτορ airtours, συμφερόντων της TUI, για το καλοκαίρι του 2019, προσφέροντας επιλεγμένα ξενοδοχεία αλλά και επιπλέον υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ταξιδιωτών που αναζητούν την πολυτέλεια στις διακοπές.

Οι προορισμοί της Μεσογείου είναι οι δημοφιλέστεροι της airtours για το καλοκαίρι του 2019. Όπως τονίζει ο διευθυντής του brand, Steffen Boehnke, ιδιαίτερα στην Κέρκυρα και την Αλικαρνασσό βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλα ξενοδοχειακά πρότζεκτ και οι προορισμοί αυτοί είναι ανάμεσα στους κορυφαίους για διακοπές πολυτελείας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο τουρ οπερέιτορ θα προσφέρει ένα νέο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, το Angsana Corfu, με κόστος B&B από 108 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

Επιπλέον, το 2019 χαρακτηρίζεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του τουρ οπερέιτορ, ως η χρονιά της κρουαζιέρας με νέα κρουαζιερόπλοια μικρού μεγέθους της Ritz Carlton Yacht Collection. Η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί, ιδιαίτερα στα ταξίδια με μικρά κρουαζιερόπλοια. Ήδη, παρατηρείται αύξηση 40%. Δύο νέα πλοία της Ponant θα πραγματοποιήσουν τα πρώτα ταξίδια τους το 2019. Ο τουρ οπερέιτορ διαθέτει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο κρουαζιέρας στη γερμανική αγορά τουρ οπερέιτορ.

Το καλοκαίρι του 2019, οι 10 κατάλογοι της airtours θα προσφέρουν στους Γερμανούς περί τα 2.000 ξενοδοχεία, 41 κρουαζιερόπλοια και πάνω από 60 ταξίδια με επιστροφή με συνδυασμό προορισμών. 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων