Intourist: Έμφαση στις πωλήσεις για Ελλάδα, Τουρκία και Τυνησία το 2019

29-10-18 | TOUR OPERATORS

Έμφαση στις πωλήσεις διακοπών στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Τυνησία θα δώσει ο τουρ οπερείτορ Intourist, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των μεγαλύτερων οργανωτών ταξιδίων εξερχόμενου τουρισμού της Ρωσίας.

Αυτό υπογράμμισε ο διευθυντής του τουρ οπερέιτορ, Sergey Tolchin, μιλώντας ενώπιον 400 τουριστικών γραφείων της Ρωσίας στο πλαίσιο του XI International Travel Forum που διεξήχθη στο Kemer.

Όπως τόνισε, ο τουρ οπερέιτορ διευρύνει συνεχώς τους προορισμούς και τα αεροδρόμια αναχώρησης από τη Ρωσία, με αποτέλεσμα σήμερα να προσφέρει 79 έναντι 13 το 2013, δουλεύοντας επίσης στην κατεύθυνση ανάπτυξης δυναμικών πακέτων.

Ο κ. Tolchin είπε οτι το 2018 ήταν δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, όμως και οι 2 προορισμοί κατάφεραν να σημειώσουν ανάπτυξη.

Ο τουρ οπερέιτορ έχει θέσει στόχο τη διακίνηση 1,5 εκατ. Ρώσων τουριστών στο εξωτερικό το 2019.

Συγκεκριμένα, θα αυξηθεί το πτητικο πρόγραμμα για Τουρκία από τη Μόσχα και την Αγ. Πετρούπολη με αποτέλεσμα να προσφέρονται συνδέσεις από 20 ρωσικές πόλεις. Το 2018, ο τουρ οπερέιτορ διακίνησε 700.000 Ρωσους τουρίστες στην Τουρκία, με μερίδιο στον προορισμό άνω του 15%. Προσδοκία για το 2020 είναι το μερίδιο να φθάσει στο 20%.

Ο κ. Tolchin εκτιμά οτι θα υπάρξουν καλές προκρατήσεις για τη σεζόν του 2019 στη ρωσική αγορά, χάρη στην ενίσχυση του ρουβλίου και τις προσφορές. Ωστόσο, οπως είπε, οι τιμές στην Τουρκία θα είναι υψηλότερες λόγω των υπερβολικών προσδοκιών των τουρκικών ξενοδοχείων για τη ρωσική και τις ευρωπαϊκές αγορές.

Η μεγαλύτερη πρόκληση του 2019 θα είναι η Αίγυπτος, ειπε, καθώς θα επηρεάσει τη δομή των πωλήσεων και αποτελεί ισχυρό ανταγωνιστή της Τουρκίας, ιδιαίτερα στις οικονομικές διακοπές.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι