Άνοιγμα της TUI στην αγορά των ΗΠΑ

27-09-18 | TOUR OPERATORS

Είσοδο στην αγορά των ΗΠΑ και της Ασίας επιδιώκει ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός τουρ οπερέιτορ, TUI, μέσω διαδικτυακών πωλήσεων, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού, Fritz Joussen.

Ο τουρ οπερέιτορ επιδιώκει να διευρύνει τη βάση πελατών του, πέρα από την Ευρώπη, και στην Κίνα και τις ΗΠΑ, ώστε στο μέλλον να αποτελέσει παγκόσμιο διαδικτυακό όμιλο, τόνισε ο κ. Joussen μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Bilanz.

Ξεκαθάρισε οτι το επίπεδο της διεύρυνσης των επιχειρήσεών της στις 2 αυτές αγορές θα γίνει σε επίπεδο διαδικτύου καθώς δεν θα ανοίξουν τοπικά τουριστικά γραφεία, αλλά τα πακέτα θα πωλούνται μέσω της σελίδας της TUI στο διαδίκτυο, TUI.com.

Ο κ. Joussen έχει εκφράσει και προηγουμένως την πρόθεση του ομίλου να διαθέτει στην αγορά διακοπές στην Ισπανία και την Ιταλία αλλά και σε ανερχόμενες υπερπόντιες αγορές, ιδιαίτερα στην Κίνα και τη Βραζιλία.

Η TUI δραστηριοποιείται ήδη στην Κίνα όμως δεν έχει μεγάλο μερίδιο της αγοράς σε σχέση με γίγαντες όπως η Ctrip. Στην Αμερική, η καναδική θυγατρική του, Sunwing, με ιδιόκτητη αεροπορική εταιρία και ξενοδοχεία στην Καραϊβική, διαθέτει επίσης πακέτα διακοπών σε καταναλωτές των ΗΠΑ.

Ο κ. Joussen τόνισε οτι η TUI προτίθεται να προβεί σε μεγάλες επενδύσεις ψηφιοποίησης, προκειμένου να προσφέρει πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες της στο μέλλον.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι