Το Apollo βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία του στη Σάμο

22-08-18 | TOUR OPERATORS

Με μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου, στο Καρλόβασι Σάμου, στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου Samaina Inn, η παρουσίαση της πορείας του σκανδιναβικού tour operator Apollo, ενώ βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου - συνεργάτες του Apollo.

Η παρουσίαση ξεκίνησε στις 19:30 με σύντομο εισαγωγικό χαιρετισμό από τον κ. Δημήτρη Κασμιρλή, ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου Rhenia Tours και προέδρου του Συνδέσμου Ναυτιλιακών και Τουριστικών Πρακτόρων Σάμου, δίνοντας το λόγο στην εμπορική διευθύντρια του Apollo κα Hornewall που ταξίδεψε από τη Σουηδία για την παρουσίαση. Με καταγωγή και ρίζες από Σουηδία και Ελλάδα μίλησε σε άπταιστα ελληνικά, εξηγώντας τη μέχρι σήμερα πορεία του Apollo που αυτήν τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος σκανδιναβός  tour operator προς την Ελλάδα.

Η κα Hornewall παρουσίασε ενδιαφέροντα στοιχεία για τα προβλήματα του τουρισμού, τις μελλοντικές προοπτικές του όσα αφορά τη χώρα μας και ιδιαίτερα τη Σάμο και  επικεντρώθηκε και  στην πορεία του Apollo στη Σάμο που παρουσιάζει συνεχή αύξηση, πάνω από 40% μέσα σε 4 χρόνια. Ανακοίνωσε νέα αύξηση του προγράμματος για το 2019 με την έναρξη πτήσης από Νορβηγία για Σάμο, γεγονός που αναμένεται να φέρει 13.000 Σκαναδιναβούς στη Σάμο του χρόνου.

Παρεμβάσεις με ενδιαφέροντα στοιχεία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης υπήρξαν και από τους contract manager του Apollo Travel Group στην Ελλάδα κ. Νίκο Χριστουλάκη και Μανόλη Παντελέλη αλλά και τον general manager του Apollo στην Δανία κύριο Grossen.

Οι βραβεύσεις ξενοδοχείων στη Σάμο

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ακολούθησε η βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού για τις κατηγορίες 2, 3, 3+, 4 και 4+ αστέρων.

Κατηγορία 2**

Χρυσό με 8,2 βαθμούς το Aeolis 

Ασημένιο τo Bella Vista με 8,1 βαθμούς

Κατηγορία 3***

Χρυσό με 9,4 βαθμούς Olympia Village

Ασημένιο με 8,9 βαθμούς Agrilionas

Χάλκινο με 8,5 βαθμούς το Anthemis

Κατηγορία 3***+

Χρυσό με 9,8 βαθμούς το Archangelos Village

Ασημένιο με 9,6 βαθμούς το villa eleonas

Χάλκινο μοιράστηκαν, λόγω ισοψηφίας, τα ξενοδοχεία Kouros και Glicorisa με 8,5 βαθμούς

Κατηγορία 4****

Χρυσό με 8,8 βαθμούς το Samaina Inn

Ασημένιο με 8,2 βαθμούς το Arion

Κατηγορία 4 +****

Χρυσό με 9,3 βαθμούς το Sirena Residence 

Στη συνέχεια, στον χώρο γύρω από την πισίνα του Samaina Inn, όπου προσφέρθηκαν ποτά και σνακ προσφορά του ξενοδοχείου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρείας. 

 

Από αριστερά: Η κα Νίνα Χόρνεβαλ, εμπορική διευθύντρια του Group Apollo, ο κ. Νιλς Γκρόσεν, γενικός διευθυντής του Apollo Δανίας, οι κ.κ. Μανώλης Παντελέλης και Νίκος Χριστουλάκης, υπεύθυνοι συμβολαίων και η κα Στίνα Ούλμπριχ, υπεύθυνη ξεναγών του Apollo στη Σάμο. Στο κέντρο ο κ. Δημήτρης Κασμιρλής, ιδιοκτήτης του Rhenia Tours και συνεργάτης του Apollo στη Σάμο.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour