ATOR: Προβλήματα στη διαμονή τουριστών από ρώσο τουρ οπερέιτορ

25-06-18 | TOUR OPERATORS

Προβλήματα με τις πληρωμές ξενοδοχείων σε Τουρκία και Κίνα αναφέρουν την τελευταία περίοδο ρώσοι τουρίστες που ταξιδεύουν με τον τουρ οπερέιτορ Natalie Tours, σύμφωνα με την ένωση ρώσων τουρ οπερέιτορ, ATOR.

Όπως αναφέρει η ATOR, στις 21 Ιουνίου ρώσοι τουρίστες χρειάστηκε να καταβάλλουν εκ νέου το κόστος διαμονής στο ξενοδοχείο στην Hainan, καθώς ενημερώθηκαν ότι δεν είχε καταβληθεί η αμοιβή του από τον τουρ οπερέιτορ. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ATOR, οι τουρίστες αναγκάσθηκαν να βγουν έξω από τον προϋπολογισμό διακοπών.

Αντίστοιχο περιστατικό αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα και στο πεντάστερο τουρκικό ξενοδοχείο SURAL, καθώς όπως ενημερώθηκαν οι τουρίστες δεν είχε καταβληθεί το κόστος διαμονής.

Αντί για το ξενοδοχείο αυτό οι τουρίστες οδηγήθηκαν στο Hedef Resort & SPA, όμως και εκεί δεν είχε καταβληθεί αντίτιμο από τον τουρ οπερέιτορ. Στις 18 Ιουνίου, ο τουρ οπερέιτορ επέστρεψε στους τουρίστες το κόστος διαμονής και μια ημέρα μετά τους μετακίνησε σε άλλο.

Επίσης, στις 16 Ιουνίου, πελάτες του Natalie Tours αντιμετώπισαν αντίστοιχη περίπτωση και στο ξενοδοχείο Bellis Deluxe Hotel στην Τουρκία, όπου τους ζητήθηκε να καταβάλλουν 1.200 δολάρια. Τα χρήματα αυτά τους επιστράφηκαν 2 ημέρες μετά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Natalie Tours, Vladimir Vorobyov, το Ραμαζάνι είναι ο λόγος για τον οποίο συνέβησαν τα περιστατικά στην Τουρκία καθώς, όπως είπε, οι τράπεζες ήταν κλειστές και οι πληρωμές καθυστέρησαν.

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας