TUI: Ποιοι αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητες στις αγορές

23-05-18 | TOUR OPERATORS

Σε αλλαγές των αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, κ. Fritz Joussen, προκειμένου να δημιουργηθεί το έδαφος για περαιτέρω ψηφιοποίηση, παγκοσμιοποίηση και ευελιξία του οργανισμού.

Στο πλαίσιο των αλλαγών που προωθεί ο κ. Joussen, οι τουρ οπερέιτορ του ομίλου σε όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν στο τμήμα Αγορών και Αερομεταφορέων, το οποίο αναλαμβάνει το μέλος ΔΣ David Burling.

Εκτός από τις υπάρχουσες αρμοδιότητές τους στις Βόρειες Περιοχές (Ην. Βασίλειο & Ιρλανδία, Σκανδιναβία, Καναδάς και Ρωσία), ο κ. Burling αναλαμβάνει και τις Κεντρικές Περιοχές (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Πολωνία).

Οι Δυτικές Περιοχές (Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία) παραμένουν εν μέρει στον κ. Joussen.

Με τη συγκέντρωση όλων των αγορών και αερομεταφορέων σε ένα τμήμα, θα προωθηθεί η συνεργασία μεταξύ των εθνικών οργανισμών της TUI. Στόχος είναι η αναβάθμιση των συνεργειών σε επίπεδο διανομής, μάρκετινγκ και καινοτομίας αγορών καθώς και οι γρηγορότεροι ρυθμοί μεταφοράς επιτυχημένων μοντέλων από τοπικό σε παγκόσμιο επίπεδο προς όφελος των θυγατρικών.

Ο κ. Sebastian Ebel αναλαμβάνει τα προϊόντα και τις εμπειρίες διακοπών του Ομίλου, τα οποία περιλαμβάνονται στο τμήμα Hotels & Resorts, Cruises & Destination Experiences. Ο κ. Ebel θα είναι υπεύθυνος όχι μόνο των brand TUI Blue, RIU, Robinson και TUI Magic Life, αλλά και των TUI Sensimar, TUI Sensatori και TUI Family Life.

Νέα προσθήκη στα καθήκοντά του είναι οι παγκόσμιες δραστηριότητες Αγοράς Ξενοδοχείων. Με τη συγχώνευση αυτών των προϊόντων, οι αρμοδιότητες ξενοδοχειακής στρατηγικής του ομίλου θα συγκεντρωθούν σε ένα εκτελεστικό ρόλο στο μέλλον. Αυτί θα ενισχύσει περαιτέρω τις προοπτικές των αναπτυξιακών σχεδίων.

Η TUI Tours, η οποία συγκεντρώνει το αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών στους προορισμούς, θα μεταφερθεί εν μέρει στις αρμοδιότητες του Sebastian Ebel. Οι θυγατρικές TUI Cruises και Hapag-Lloyd Cruises θα παραμείνουν στις αρμοδιότητές του.

Επιπλέον, ο κ. Kenton Jarvis αναλαμβάνει ρόλο διευθύνοντος συμβούλου στο τμήμα Αεροπορίας και θα αναφέρεται στον κ. David Burling, ενώ θα γίνει και διευθυντής Επιχειρηματικής Βελτίωσης Αγορών, εστιάζοντας στην αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας των διεθνών οργανισμών. 

Ο Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων του ομίλου, Peter Krüger, θα αναλάβει επιπλέον το τμήμα Στρατηγικής αποκτώντας θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή του ομίλου.

Ο κ. Henrik Homann, υπεύθυνος Στρατηγικής και Αερομεταφορών στην Εκτελεστική Επιτροπή, έπειτα από 23 χρόνια στην TUI και αφού ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση, θα αποχωρήσει από τον όμιλο.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο