Apollo: 8 νέα κόνσεπτ ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2018

24-04-18 | TOUR OPERATORS

Oκτώ νέα κόνσεπτ ξενοδοχεία θα λειτουργήσει φέτος στην Ελλάδα ο σκανδιναβός τουρ οπερέιτορ Apollo, από σύνολο 11 νέων σε δημοφιλείς προορισμούς.

Τα ξενοδοχεία δίνουν έμφαση στα βασικά ζητούμενα των Σουηδών ταξιδιωτών που είναι η υγεία και ευεξία καθώς και οι αυθεντικές εμπειρίες και τα τοπικά χαρακτηριστικά κάθε προορισμού.

Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, το καλοκαίρι του 2018 στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν με ξενοδοχειακά brand του Apollo τα ακόλουθα ξενοδοχεία…

Apollo Mondo Family

1. Almyra Hotel & Village – Κρήτη

Apollo Mondo Selected

2. Cavo Orient - Ζάκυνθος

3. Sitia Beach – Κρήτη

Apollo Mondo Enjoy

4. Cape Mitikas - Σκιάθος

5. Ledra – Σάμος

6. Meridien Beach – Ζάκυνθος

Apollo Mondo Duo

7. Grand Bay Beach Resort - Κρήτη

Apollo Sports

8. Neilson Sivota The Retreat Beach Club - Σύβοτα 

Ο Apollo καταγράφει μεγάλη αύξηση της ζήτησης για κόνσεπτ ξενοδοχεία. Προκειμένου να πιστοποιηθεί ως κόνσεπτ, το ξενοδοχείο εκτός από ορισμένα κριτήρια που αφορούν την περιοχή, τις εγκαταστάσεις και τις πισίνες, απαιτείται να πληροί και προϋποθέσεις για την ικανοποίηση και θετικές κριτικές των επισκεπτών.

Τα κόνσεπτ ξενοδοχείων του Apollo, που ξεκίνησαν το 2014, εμπλουτίζονται κάθε χρόνο με 20 νέες μονάδες σε δημοφιλείς προορισμούς. Ανάμεσα στις νέες προσθήκες φέτος είναι επίσης προορισμοί της Κροατίας και της Αλβανίας.

Τα ξενοδοχεία διακρίνονται από την ισχυρή παρουσία του Apollo Sports Concept με έμφαση στην ευεξία και τις αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες κυμαίνονται από την καθημερινή γυμναστική μέχρι πιο εξειδικευμένες μορφές άσκησης.

Πέρυσι, ο αριθμός των ταξιδιωτών που επισκέφθηκαν ξενοδοχείο Apollo Sports παρουσίασε αύξηση 20% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αυτό το κόνσεπτ ξενοδοχείων έχει παρουσία και στην Κρήτη, με το Apollo Sport Hotel Cavo Spada το οποίο φιλοξένησε Σουηδούς Ολυμπιονίκες.

Το κόνσεπτ που υποδέχεται τους περισσότερους επισκέπτες είναι το Apollo Mondo Enjoy που διατηρεί τοπικό χαρακτήρα και αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προορισμών είτε σύγχρονα, είτε παραδοσιακά.

Τα οικογενειακά ξενοδοχεία Apollo Mondo Family είναι ξενοδοχεία lifestyle και μαζί με τα Apollo Mondo Selected (ζευγάρια και οικογένειες) αντιπροσωπεύουν πάνω από το ένα τρίτο των κόνσεπτ ξενοδοχείων του τουρ οπερέιτορ όσον αφορά τον αριθμό των επισκεπτών. 

Τα Apollo Mondo Duo είναι ξενοδοχεία αποκλειστικά για ενηλίκους, φίλους ή ζευγάρια, οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα υψηλά πρότυπα φιλοξενίας και στις ποιοτικές υπηρεσίες.

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή