TUI: 3 νέα Sensimar Resorts σε Κρήτη, Ζάκυνθο και Σαντορίνη το 2019

26-03-18 | TOUR OPERATORS

Τρία νέα ξενοδοχεία TUI Sensimar στην Κρήτη, τη Ζάκυνθο και τη Σαντορίνη περιλαμβάνει το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η TUI Ην. Βασιλείου για το 2019, στο οποίο προβλέπονται ακόμη διευρυμένες χωρητικότητες για Ελλάδα.

Το πρόγραμμα για το 2019 προς όλους τους προορισμούς περιλαμβάνει συνολικά 720.000 επιπλέον θέσεις, περισσότερα πακέτα με 10 και 11 διανυκτερεύσεις καθώς και περισσότερες αναχωρήσεις πτήσεων από περιφερειακά αεροδρόμια με νέες πτήσεις απ0ό 15 αεροδρόμια του Ην. Βασιλείου, εκ των οποίων το 65% είναι αποκλειστικά για την TUI.

Προστίθενται 40 νέα δρομολόγια και 16 νέα resort με τα brand TUI ή First Choice, όπως τα Holiday Village και SplashWorld.

O μεγαλύτερος αριθμός αεροπορικών θέσεων προβλέπεται στις πτήσεις με αναχώρηση από τα αεροδρόμια Ντόνκαστερ Σέφιλντ, Μάντσεστερ, Κάρντιφ, Μπέρμιγχαμ, Ανατολικά Μίντλαντς και Γλασκώβη.

Επιπλέον χωρητικότητα προστέθηκε ακόμη για Κροατία και Τουρκία, ενώ 200.000 θέσεις θα είναι διαθέσιμες για το Cape Verde.

Ανάμεσα στα νέα ξενοδοχεία θα είναι και 2 στο Dalaman και το Agadir του Μαρόκολ. Προστέθηκε ένα νέο TUI Family Life στην Αττάλεια και στη Lanzarote πρόκειται να λειτουργήσει το First Choice Holiday Village.

Επίσης, η First Choice θα ανοίξει το SplashWorld στο Marsa Alam ενώ άλλο ένα θα ανοίξει και στη Δομινικανή Δημοκρατία το Δεκέμβριο του 2018.

Το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2019 είναι το πιο φιλόδοξο που έχουμε δημιουργήσει, δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της TUI Ην. Βασιλείου, κ. Richard Sofer.

διαβάστε ακόμα

Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος
Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν
Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα