Η Mouzenidis Travel επίσημος συνεργάτης του Έτους τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας

19-03-18 | TOUR OPERATORS

Συμφωνία συνεργασίας καθώς και την ανακήρυξη της Mouzenidis Travel ως επίσημου συνεργάτη του Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2017-2018 υπέγραψαν η υφυπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας, κ. Alla Manilova και ο πρόεδρος του Ομίλου Μουζενίδη, κ. Μπόρις Μουζενίδης.

Το έτος Τουρισμού θα αποτελέσει ένα ακόμη κίνητρο για την ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των 2 χωρών, δήλωσε σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο γενικός διευθυντής της Mouzenidis Travel, κ. Αλέξανδρος Τσαντεκίδης.

Στο πλαίσιο του Έτους αυτού, θα πραγματοποιηθούν δράσεις με στόχο την ανάπτυξη των τουριστικών ροών μεταξύ των 2 πλευρών και το τελικό πρόγραμμά τους θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες από τα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού, Ρωσίας και Ελλάδας αντίστοιχα. 

Ο κ. Τσαντεκίδης είπε ότι τον Ιούνιο και το Νοέμβριο θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, αντίστοιχα, φόρουμ με συμμετοχή επιχειρήσεων.

Επιπλέον, η Mouzenidis Travel σε συνεργασία με τον ΕΟΤ έχει προγραμματίσει σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων κατά τις οποίες εκπρόσωποι ρωσικών προορισμών θα γνωρίσουν την ελληνική κουζίνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τις ελληνικές γεύσεις θα δοκιμάσουν περιοχές όπως οι Rostov, Krasnodar, Volgograd, Novosibirsk, και η λίστα τους θα διευρυνθεί. 

Σύμφωνα με τον κ. Τσαντεκίδη, η υπογραφή αυτής της συμφωνίας και το Έτος τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας αποτελεί θετικό συναισθηματικό μήνυμα για όλα τα τουριστικά γραφεία, ένα θετικό γεγονός και μια ευκαιρία για πληροφόρηση. Επίσης, όπως είπε, οι τουρ οπερέιτορ θα έχουν την ευκαιρία να εστιάσουν στο πώς θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους και την αξιοπιστία τους.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour