FTI: 3 νέα ξενοδοχειακά σήματα το 2018

08-03-18 | TOUR OPERATORS

Ο τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας FTI επεκτείνει τις ξενοδοχειακές του δραστηριότητες, δημιουργώντας τρία ακόμη ξενοδοχειακά σήματα franchise μέσω της θυγατρικής του Meeting Point. International.

Ο FTI, με έδρα το Μόναχο, ο οποίος παρουσιάζει διψήφια ανάπτυξη φέτος, μετά τα ξενοδοχεία Labranda πριν από αρκετά χρόνια, δημιουργεί τρία ακόμη ξενοδοχειακά brands, που είναι  τα Kairaba Hotels & Resorts, τα Clubs Plus Resorts και το Design Plus.

Τα ξενοδοχεία Kairaba θα είναι θέρετρα πέντε αστέρων, που θα απευθύνονται σε οικογένειες, ζευγάρια και μοναχικούς ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελείς διακοπές παραλίας  all inclusive.

Τα Clubs θα προσφέρουν διακοπές με ένα ευρύ αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ενώ τα Design Plus θα καλύπτουν κομψά μεμονωμένα ακίνητα.

Με την επέκταση αυτή, επιχειρείται η προσέγγιση διαφορετικών ομάδων ταξιδιωτών. Έμφαση θα δοθεί στη διαφοροποίηση των brand μεταξύ τους, ώστε να υπάρξει αποτελεσματικότερη στόχευση των ταξιδιωτών και παράλληλα να αυξηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών σε όλα τα ξενοδοχεία.

Η Meeting Point Hotels λειτουργεί 10 ξενοδοχεία στην Τουρκία, 8 στην Αίγυπτο, επτά στην Ελλάδα, 3 στην Τενερίφη και 3 στo Γκραν Κανάρια.Το λανσάρισμα των νέων brand θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2018.

 

διαβάστε ακόμα

Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP