Studiosus: Εκρηκτική ζήτηση για Ελλάδα το 2018

28-02-18 | TOUR OPERATORS

Εντυπωσιακή άνοδο της ζήτησης για Ελλάδα καταγράφει για το 2018 ο γερμανός σπεσιαλίστας στα εκπαιδευτικά ταξίδια, Studiosus, η οποία προστίθεται στην αύξηση 60% των πελατών του που «αγόρασαν» εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ελλάδα το 2017.

Μέχρι στιγμής, οι προκρατήσεις για το 2018 στην Ελλάδα καταγράφουν αύξηση 70% σε σχέση με πέρυσι.

Mάλιστα σε εκδήλωση που διοργανώνει ο οργανισμός στην έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου, με τίτλο «Τουριστική έκρηξη στην Ελλάδα: Βιώσιμη επαναφορά ή μεμονωμένη έκρηξη;», γύρω από το ρόλο της τουριστικής βιομηχανίας στην ανάκαμψη των χωρών από την κρίση, θα συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, και ο κ. Μπάμπης Φωσκολάκης, γενικός διευθυντής του ξενοδοχειακού Ομίλου Σμπώκου.

Η Ελλάδα θα βρίσκεται στο επίκεντρο, στην καθιερωμένη εκδήλωση του Studiosus στις 7 Μαρτίου, καθώς «από τα τέλη Αυγούστου τελειώνει το τρίτο πακέτο βοήθειας και η χώρα θα πρέπει να σταθεί από μόνη της ξανά στα πόδια της», επισημαίνει ο οργανισμός.

Όσον αφορά την εφετινή χρονιά, ο Chief Operating Officer του οργανισμού, κ. Peter Strub, εκφράζει προσδοκίες για μια πολύ καλή χρονιά για την Ελλάδα, όμως την ίδια ώρα, όπως είπε, υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Όπως πιστεύουν στην Studiosus, παράγοντες που συμβάλλουν στην απογείωση της ζήτησης για Ελλάδα, είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα αποτελεί για άλλη μια χρονιά τάση στις διακοπές, το ότι τα δημοσιεύματα για τη χώρα μας είναι θετικά, καθώς και οι χαμηλές συγκριτικά επιδόσεις γειτονικών χωρών και της Τουρκίας.

Για τη σεζόν του 2018, ο Studiosus προσάρμοσε την προσφορά του στις θετικές προοπτικές της Ελλάδας προσθέτοντας 6 νέα ταξίδια στη χώρα. Το εύρος της προσφοράς για την Ελλάδα κυμαίνεται από εκπαιδευτικά ταξίδια και έξυπνα ταξίδια σε μικρές ομάδες ατόμων μέχρι ειδικές προσφορές για μοναχικούς ταξιδιώτες.

Περιοχές βόρεια της χώρας, όπως η Χαλκιδική και το Όρος Άθως, είναι νέες προσθήκες. 

Συνολικά, προσφέρονται 30 διαφορετικές προστάσεις διακοπών στην Ελλάδα.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ