TUI: Βουτιές στις πισίνες των καλύτερων εξοχικών κατοικιών στην Ελλάδα

07-02-18 | TOUR OPERATORS

Κολύμπι, όνειρα και ελευθερία είναι η πρόταση των blogger της TUI για σαγηνευτικές διακοπές με μια πιο «ιδιωτική χροιά», σε εξοχικές κατοικίες στην χώρα μας.

‘Όπως η ζωή, έτσι και οι διακοπές χρειάζονται ποικιλία και πειραματισμό έστω για μία φορά αλλά και υιοθέτηση καλών ιδεών που μπορεί να καθιερωθούν στις καλοκαιρινές διακοπές, γεμίζοντας τη «βαλίτσα των εμπειριών» με ξενοιασιά και χαμόγελα.

Η απόλυτη χαλάρωση, η αδιαπραγμάτευτη ηρεμία αλλά και η «ιδιωτικότητα», επιτυγχάνονται γύρω από μία ιδιωτική πισίνα, παρέα με φίλους ή την οικογένεια. Πρόκειται για μια διαφορετική πρόταση που δεν συγκρίνεται με τις διακοπές στα κατά τ’ άλλα εξαίρετα ξενοδοχεία, αλλά αποτελεί μια εναλλακτική που θα ήταν καλό να ακολουθήσει κανείς σε μία τουλάχιστον από τις θερινές του αποδράσεις.

Αδιαπραγμάτευτα, στην κορυφή της λίστας των bloggers με τις καλύτερες εξοχικές κατοικίες που διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, βρίσκεται η Ελλάδα.

Στη Λευκάδα και στην ‘Ιο για παράδειγμα, διατίθενται εξοχικές κατοικίες με ιδιωτική πισίνα και τζακούζι για οκτώ και δέκα άτομα, με μοναδικό πλεονέκτημα την αμελητέα τους απόσταση από τη θάλασσα. Θετικό επίσης θεωρείται το γεγονός ότι η Λευκάδα συνδέεται μέσω γέφυρας με την ηπειρωτική Ελλάδα, κάτι που κάνει την πρόσβαση ευκολότερη.

Γενικότερα στα ελληνικά νησιά λαμβάνουν χώρα ποικίλες θαλάσσιες και ορεινές δραστηριότητες όπως η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις και η πεζοπορία, δραστηριότητες που είναι στη λίστα των επιθυμιών των επισκεπτών.

Άλλες προτάσεις των bloggers περιλαμβάνουν εξοχικές κατοικίες στην Κροατία, στην Αυστρία, στη Μαδέρα, στη Σικελία και στη Γαλλία. Χαρακτηριστικό κάθε εξοχικής κατοικίας, είναι ότι εναρμονίζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον της κάθε περιοχής, εντείνοντας με αυτόν τον τρόπο την τοπική εμπειρία.

 

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων