Ο αμερικανικός κολοσσός Travel Leaders εξαγόρασε τη βρετανική Barrhead Travel

02-02-18 | TOUR OPERATORS

Στην εξαγορά της βρετανικής Barrhead Travel Group, με έδρα τη Γλασκόβη, προχωρά ο μεγάλος αμερικανικός οργανισμός Travel Leaders Group, ο οποίος έχει ετήσιο τζίρο 21 δισ. δολάρια και συνεργάτες πάνω από 40.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες, που προωθούν ποικίλες μάρκες τουριστικών προϊόντων.

Η Barrhead αναμένεται στο εξής να διευρύνει την παρουσία της Travel Leaders Group στο Ην. Βασίλειο αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

Η Travel Leaders Group εκτιμά ότι η Barrhead θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των brand της εταιρίας, και ότι οι καινοτόμες και βραβευμένες επιχειρήσεις της θα περάσουν σε μεταβατική φάση για συνεχιζόμενη ανάπτυξη.

Η Barrhead προσφέρει προσωποποιημένες υπηρεσίες, τεχνολογικά εργαλεία, υψηλά εκπαιδευμένους ειδικούς ταξιδίων και μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, αναφέρει η Travel Leaders Group.

Λόγω της κορυφαίας θέσης που κατέχει στην αγορά του Ην. Βασιλείου, η Barrhead θα διατηρήσει το brand της και θα συνεχίσει να καθοδηγείται από την Sharon Munro. Ο πατέρας της και ιδρυτής της εταιρίας, Bill Munro, θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο ως πρόεδρος του τμήματος της Barrhead εντός της Travel Leaders Group.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το χαρτοφυλάκιο της Travel Leaders στο Ην. Βασίλειο θα περιλαμβάνει την Barrhead, την Colletts Travel, την Protravel International UK και την Tzell UK.

Ο όμιλος Travel Leaders 

διαβάστε ακόμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους