DER Touristik: Διευρύνεται το πρόγραμμα σε Ελλάδα και Μεσόγειο το 2018

13-11-17 | TOUR OPERATORS

Διευρύνει τα προγράμματα διακοπών και κρουαζιέρας στους δημοφιλείς προορισμούς του 2017, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ελλάδα, ο γερμανός τουρ οπερέιτορ DER Touristik όπως προκύπτει από την παρουσίαση των νέων πακέτων για το καλοκαίρι του 2018.

Η διεύρυνση αυτή αφορά όλα τα brand του ομίλου (Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen, ADAC Reisen και Travelix).

Ο όμιλος στοχεύει επίσης στους προορισμούς αυτούς βάσει ενδείξεων από τις τρέχουσες κρατήσεις για το 2018. Ελλάδα, Αίγυπτος, Βουλγαρία, Δομινικανή Δημοκρατία, Ιταλία, Κροατία, Καναδάς και Τυνησία παρουσιάζουν διψήφιο ποσοστό αύξησης σε σχέση με πέρυσι.

Έτσι, διευρύνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα με 17 νέα τσάρτερ, ενώ τα brand Dertour, ITS και Jahn Reisen ανεβάζουν τα ξενοδοχεία τους σε 25 το καθένα στη χώρα μας.

Η ITS επεκτείνεται στη Θάσο και τη Ζάκυνθο και λανσάρει 6 νέα προγράμματα κρουαζιέαρας με την Aida από την Κέρκυρα και τη Μαγιόρκα.

Mόνο στη Ν. Ιταλία, ο τουρ οπερέιτορ λανσάρει 70 νέα ξενοδοχεία το ερχόμενο καλοκαίρι και θα λειτουργήσει 15 νέα τσάτερ προς τα Κανάρια Νησιά. Ακόμα, θα εξυπηρετεί την Τυνησία με τα νέα ξενοδοχεία lti διασφαλίζοντας μεγάλο αριθμό θέσεων σε 4 αερομεταφορείς, ενώ το πτητικό πρόγραμμα για Αίγυπτο διπλασιάζεται.

Διασφαλίσαμε χωρητικότητες εγκαίρως για τους πελάτες μας στους δημοφιλείς προορισμούς και ιδιαίτερα σε πολλαπλά ξενοδοχεία που δουλεύουν αποκλειστικά με τη γερμανική αγορά, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της DER Touristik κεντρικής Ευρώπης, René Herzog.

Οι τρέχουσες τάσεις στις κρατήσεις δείχνουν ότι οι προκρατήσεις είναι σημαντικότερες από ποτέ για τους καταναλωτές, ιδιαίτερα όσον αφορά τους προορισμούς της Μεσογείου όπως η Ελλάδα, η Ισπανία ή η Κροατία, και όσοι δεν κάνουν κράτηση από νωρίς θα πρέπει να συμβιβασθούν σε επίπεδο κόστους, ξενοδοχείου και χρόνου διακοπών, εξηγεί ο κ. Herzog.

Κατά μέσο όρο, οι τιμές των πακέτων για το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνουν σταθερές, ιδιαίτερα στους δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου, αντισταθμίζοντας τις μικρές αυξήσεις στα ξενοδοχεία με τη μικρή μείωση στο κόστος των αερομεταφορών. 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google