Rebranding για τον ξενοδοχειακό τομέα της DER Touristik

08-11-17 | TOUR OPERATORS

Με την επωνυμία “DER Touristik Hotels & Resorts” επαναλανσάρει τον ξενοδοχειακό του τομέα ο τρίτος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός όμιλος της Γερμανίας και της Ευρώπης, στο πλαίσιο της νέας του εταιρικής στρατηγικής branding. 

Το νέο όνομα του “DER Touristik Hotels & Investments” ακολουθεί τη στρατηγική branding των ανταγωνιστών TUI και Thomas Cook, οι οποίοι λειτουργούν τους ξενοδοχειακούς τομείς τους επίσης κάτω από την επωνυμία “Hotels & Resorts”.
Η DER Touristik Hotels & Resorts αυτή τη στιγμή διαθέτει περισσότερες από 90 ξενοδοχειακές μονάδες που λειτουργούν κάτω από τα brands LTI Hotels, Club Calimera, Cooee και Primasol. Πρόκειται κυρίως για ιδιοκτησίες που λειτουργούν υπό το καθεστώς της δικαιόχρησης (franchise) και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της αγοράς διακοπών: Τα περίπου 24 ξενοδοχεία LTI  είναι διεθνείς ιδιοκτησίες 4 και 5 αστέρων ενώ τα 10 Club Calimera και τα 15 PrimaSol στοχεύουν περισσότερο σε οικογένειες. Η νεότερη αλυσίδα Cooee περιλαμβάνει 45 boutique ξενοδοχεία στην Ευρώπη και την Αμερική, που προσφέρουν ψηφιακή τεχνολογία και μοντέρνα σχεδίαση. 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DER Touristik, Sören Hartmann, μιλώντας τον Σεπτέμβριο στο Συνέδριο του fvw, τόνισε ότι ο τουριστικός οργανισμός επιθυμεί να ενδυναμώσει τις δραστηριότητές του που αφορούν στη διαχείριση ξενοδοχείων καθώς και να επενδύσει σε δικές του ξενοδοχειακές μονάδες στο μέλλον. 
Την ίδια ώρα, ο ξενοδοχειακός τομέας εγκαινίασε έναν νέο ιστότοπο, καλύπτοντας και τις 4 ξενοδοχειακές αλυσίδες του, σε δύο γλώσσες (Γερμανικά / Αγγλικά) και περιλαμβάνει τη δυνατότητα online booking. 
 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»