Apollo: Η Κρήτη ως αθλητικός προορισμός στο Channel 5

07-11-17 | TOUR OPERATORS

Tο τηλεοπτικό πρόγραμμα Superstars του Channel 5 φιλοξενεί σε ξενοδοχείο του για άλλη μια φορά το 2018 ο μεγαλύτερος οργανωτής αθλητικών διακοπών στη Σουηδία Apollo, με γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa στον Κίσσαμο Χανίων.

Το Superstars είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα αθλητισμού και αθλητικός αγώνας που συγκεντρώνει την ελίτ αθλητών, με σκοπό να αγωνισθούν σε μια σειρά αθλητικών εκδηλώσεων εμπνευσμένων από το αρχαιοελληνικό πένταθλον.

Έπειτα από τα επιτυχημένα γυρίσματα του Superstars 2017 στο Playitas Resort και το La Pared του τουρ οπερέιτορ στη Φουερτεβεντούρα, το πρόγραμμα αυτής της χρονιάς θα γυρισθεί στο Cavo Spada, στις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις για τους Σουηδικούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα γυρίσματα του Superstars 2018 μόλις ολοκληρώθηκαν και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε το Cavo Spada και τη βορειοδυτική Κρήτη σε τηλεοπτική ώρα αιχμής, δήλωσε ο διευθυντής αθλητισμού στον Apollo, Daniel Giray.

διαβάστε ακόμα

Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες