Studiosus: Όλοι οι νέοι προορισμοί στην Ελλάδα το 2018

10-10-17 | TOUR OPERATORS

Διευρύνεται το πρόγραμμα του τουρ οπερέιτορ Studiosus στην Ελλάδα το 2018, μετά από αύξηση 61% που κατέγραψε στη ζήτηση για τη χώρα μας το 2017.

Διαβάστε ακόμα: Studiosus: +61% η ζήτηση για πολιτιστικά ταξίδια στην Ελλάδα το 2017

Το 2018 ο γερμανός τουρ οπερέιτορ που ειδικεύεται στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά ταξίδια, θα προσφέρει 4 νέα προγράμματα στην Ελλάδα στο νέο του κατάλογο με τίτλο «Νότια Ευρώπη 2018».

Μέσα σε 10 ημέρες, οι επισκέπτες του Studiosus μπορούν να περιηγηθούν στα highlight της βόρειας Ελλάδας, να μείνουν 4 ημέρες στη Χαλκιδική και στις παραλίες της, στα πευκοδάση και το όρος Άθως.

Στο νέο εκπαιδευτικό ταξίδι 9 ημερών «Ελλάδα- αποκτώντας ενεργητικές εμπειρίες», οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν περιηγήσεις έως 3 ωρών στην Αρκαδία και τον Παρνασσό. Θα εξερευνήσουν, επιπλέον, με ξεναγό τα σημαντικότερα αξιοθέατα της κλασσικής Ελλάδας, θα δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής ούζου ή το αρχαιότερο δέντρο ελιάς στη χώρα. Θα γευθούν ακόμη το ελληνικό κρασί και μεζέδες σε φάρμα.

Η Κως και η Ρόδος βρίσκονται στο επίκεντρο του 10ήμερου ταξιδιού «Τα διαμάντια της Δωδεκανήσου». Περιλαμβάνεται επίσκεψη στη Νίσυρο, με εναλλακτικές περιηγήσεις με ποδήλατο.

Στο πρώην τουρκικό χωριό Κερμεντε της Κω, οι επισκέπτες του Studiosus θα μπορούν να συζητήσουν με τους ντόπιους τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας και Ευρώπης δοκιμάζοντας τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

«Το μονοπάτι είναι ο στόχος» είναι ο τίτλος του προγράμματος «Βαλκάνια-Ελλάδα-στην άνεση του λεωφορείου στην Αθήνα», το οποίο θα οδηγήσει τους τουρίστες σε 7 χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης σε 22 ημέρες.

διαβάστε ακόμα

Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο