Αυστριακός τουρισμός: Πρώτη η Ελλάδα στις κρατήσεις της ΤUI φέτος

18-09-17 | TOUR OPERATORS

Πρώτος προορισμός κοντινής απόστασης των πελατών της TUI Αυστρίας ήταν η Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, με τη χώρα μας να καταγράφει αύξηση της ζήτησης κατά 25%.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η διευθύντρια του οργανισμού, κ. Lisa Weddig, σε συνέντευξη τύπου στη Βιέννη, οι μεγάλοι νικητές της Μεσογείου ήταν φέτος η Ελλάδα και η Ιταλία. 

Η αύξηση κρατήσεων για Ιταλία ήταν της τάξης του 15%, ενώ Αίγυπτος και Τυνησία έχουν διπλασιάσει τη ζήτηση, προσφέροντας ποιοτικά ξενοδοχεία με μεγάλες επενδύσεις τα χρόνια μετά την κρίση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των Αυστριακών. Προς το παρόν, η Αίγυπτος είναι μεσαίος προορισμός. Η Τουρκία είχε μικρή ζήτηση για πολύ καιρό όμως βραχυπρόθεσμα, τις περασμένες εβδομάδες, είχε καλές επιδόσεις, τόνισε.

Οι 5 κορυφαίες χώρες βάσει του όγκου κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2017, μεσαίας απόστασης, ήταν…

1. Ελλάδα

2. Ισπανία

3. Ιταλία

4. Κροατία

5. Αίγυπτος

Oι δημοφιλέστερες χώρες μακρινών αποστάσεων το 2017 ήταν…

1. Μαλδίβες

2. ΗΠΑ

3. Δομινικανή Δημοκρατία

4. Ταϋλάνδη

5. ΗΑΕ

Για το χειμώνα του 2017/18 η TUI Αυστρίας αυξάνει κατά 40% την προσφορά πτήσεων και σε καλύτερες τιμές. Κύριος προορισμός θα είναι η Αίγυπτος. Έτσι, αυξάνονται οι πτήσεις προς Ουργκάντα και Marsa Alam κατά 120%.

Στο βασικό στόχο για το χειμώνα, στις μεσαίες αποστάσεις, είναι τα Κανάρια, με 15% περισσότερη χωρητικότητα στα ξενοδοχεία φέτος, ιδιαίτερα στα τριάστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία.

Στη Φουερτεβεντούρα μπορεί να γίνει κράτηση για όλα τα πεντάστερα ξενοδοχεία μέσω της TUI, στη Gran Canaria και τη Lanzarote έχει διευρυνθεί η προσφορά τριάστερων, η χωρητικότητα πτήσεων από την Αυστρία διευρύνθηκε κατά 10%, με 43 πτήσεις από το Βιέννη, το Σάλτσμπουργκ και το Γκρατζ προς Κανάρια, Πάλμα και Μάλαγα.

Επίσης, η Ισπανία και η Αίγυπτος παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο και το χειμώνα και η χωρητικότητα των πτήσεων από το Σάλτσμπουργκ αυξάνεται κατά 90% και από το Γκρατζ κατά 10%.

Οι 5 κορυφαίες χώρες-προορισμοί για το χειμώνα του 2017/18, βάσει των εως τώρα κρατήσεων, είναι…

1. Μαλδίβες

2. Ισπανία (Κανάρια Νησιά)

3. Ταϋλάνδη

4. Μαυρίκιος

5. Δομινικανή Δημοκρατία

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι