Apollo: Βραβεία σε ξενοδοχεία της Σάμου

30-08-17 | TOUR OPERATORS

Σε μια όμορφη και  σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Αυγούστου, στο Πυθαγόρειο της Σάμου, στους φιλόξενους χώρους του Art Space Pythagorion, η παρουσίαση της πορείας του σκανδιναβικού tour operator Apollo ενώ βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου στις κατηγορίες 3, 3+ και 4 αστέρων.

Η παρουσίαση ξεκίνησε στις 19:30 με σύντομο εισαγωγικό χαιρετισμό από τον κ. Δημήτρη Κασμιρλή ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου Rhenia Tours και προέδρου του Συνδέσμου Ναυτιλιακών και Τουριστικών Πρακτόρων Σάμου, δίνοντας το λόγο στην εμπορική διευθύντρια του Apollo κα Hornewall που ταξίδεψε από τη Σουηδία για την παρουσίαση. Με καταγωγή και ρίζες από Σουηδία και Ελλάδα μίλησε σε άπταιστα ελληνικά, εξηγώντας τη μέχρι σήμερα πορεία του ομίλου που αυτήν τη στιγμή είναι ο 2ος μεγαλύτερος στην Ευρώπη.

Η κα Hornewall παρουσίασε όλες τις παραμέτρους του τουριστικού προϊόντος της Σκανδιναβίας , τα προβλήματα του τουρισμού αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές του όσα αφορά τη χώρα μας και ιδιαίτερα τη Σάμο και μίλησε και για την πορεία του Apollo στη Σάμο που παρουσιάζει θετικό πρόσημο. Παρεμβάσεις με ενδιαφέροντα στοιχεία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης είχαμε και από τον contract manager του Apollo Travel Group στην Ελλάδα κ. Νίκο Χριστουλάκη και τους sales managers του Apollo από την Σουηδία και Δανία κύριο Högg και κυρία Nielsen.

Οι βραβεύσεις

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ακολούθησε η βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού για τις κατηγορίες 3, 3+ και 4 αστέρων, σύμφωνα με τη βαθμολογία των πελατών του Apollo.

Κατηγορία 3***

Χρυσό με 9,6 βαθμούς Olympia Village

Ασημένιο μοιράστηκαν, λόγω ισοψηφίας, τα Anthemis και Panorama με 8,7 βαθμούς

Χάλκινο με 8,5 βαθμούς Agrilionas

Κατηγορία 3***+

Χρυσό με 9,7 βαθμούς Archangelos Village

Ασημένιο με 8,8 βαθμούς Princessa Riviera Resort

Χάλκινο με 8,4 βαθμούς Mykali

Κατηγορία 4****

Χρυσό με 8,5 βαθμούς Arion

Ασημένιο με 8,2 βαθμούς Samaina Inn

Στη συνέχεια, στον προαύλιο χώρο, όπου προσφέρθηκε ποτό και σνακ σε ένα πλούσιο μπουφέ προσφορά του εστιατορίου ΕΛΙΑ , οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρείας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Ν. Κατρακάζος, ο δήμαρχος Σάμου κ. Μ. Αγγελόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου, πρόεδρος Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γ. Κυριαζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ε. Μαυρατζώτης, καθώς και ο διευθυντής της Fraport στο αεροδρόμιο Σάμου κ. Καραδήμος.

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι