Δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας από το Mouzenidis Travel στη Θεσσαλονίκη

13-08-17 | TOUR OPERATORS

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε τη δωρεά – χορηγία από την MOUZENIDIS TRAVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α. Ε. που αφορά στην πραγματοποίηση δύο νέων κύκλων μαθημάτων ρωσικής γλώσσας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τον Οκτώβριο του 2017 έως το Μάιο του 2018 ως εξής: 9ος κύκλος: Οκτώβριος 2017 - Ιανουάριος 2018, 10ος κύκλος: Ιανουάριος 2018 - Μάιος 2018. Οι ώρες διδασκαλίας του κάθε κύκλου είναι 70. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα θα εκπαιδευτούν 4 ομάδες, 50 ατόμων η κάθε μια. Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης 70 ωρών εκμάθησης. Την οργάνωση , το συντονισμό και τη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος θα αναλάβει το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης του Δήμου. Η προσφορά δωρεάς – χορηγίας περιλαμβάνει την κατάρτιση διδακτικού προγράμματος σπουδών, την παροχή του εκπαιδευτικού υλικού και λοιπού εξοπλισμού απαραίτητου για τη διεξαγωγή των μαθημάτων, την εξεύρεση των διδασκόντων της ρωσικής γλώσσας με την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση και την κάλυψη της αμοιβής τους.

Εξάλλου, ο Δήμος Νέας Προποντίδας χορήγησε στην MOUZENIDIS TRAVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υπαίθριου παιδότοπου που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου ENIGMA στα Νέα Μουδανιά.

Επιπλέον,  η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  χορήγησε στη MOUZENIDIS TRAVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. και Άδεια Λειτουργίας Πρατηρίου Παροχής Καυσίμων και Ενέργειας (Μεικτού πρατηρίου διανομής υγρών καυσίμων και υγραερίου LPG), που βρίσκεται εκτός σχεδίου πόλεως στην Επ.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας στο Δήμο Θέρμης. Η άδεια ισχύει μέχρι 26-07-2019.

διαβάστε ακόμα

«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες