H EasyJet γίνεται τουρ οπερέιτορ

07-07-17 | TOUR OPERATORS

Έμφαση στο κομμάτι τουρ οπερέιτινγκ ετοιμάζεται να δώσει η EasyJet, σύμφωνα με τη διευθύντρια της εταιρίας, Carolyn McCall, η οποία παραδέχθηκε ότι μέχρι σήμερα δεν είχε δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην EasyJet Holidays.

Ο αερομεταφορέας φιλοδοξεί να τοποθετηθεί ανάμεσα στους μεγάλους τουρ οπερέιτορ της Ευρώπης, με την easyJet Holidays η οποία λειτουργεί από το 2011.

Η κ. McCall, μιλώντας σε επιχειρηματικό γεύμα της Travel Weekly την περασμένη εβδομάδα, τόνισε ότι πρόκειται για κάτι που ο οργανισμός εξέταζε για καιρό, όμως δεν ήταν στην πρώτη γραμμή, όπως θα έπρεπε να είναι, αφού εξυπηρετεί 78 εκατ. επιβάτες.

Το τμήμα αυτό χρειάζεται να είναι ελαφρώς διαχωρισμένο γιατί διαφορετικά οι βασικές επιχειρήσεις θα το υπερκαλύψουν, είπε.

Η EasyJet Holidays συνεργάζεται προς το παρόν με την ισπανική Hotelopia, τμήμα της Hotelbeds που ανήκαν προηγουμένως στην Tui, με συβόλαιο τριών χρόνων το οποίο πρόκειται να λήξει το ερχόμενο έτος.

Η Hotelopia μπορεί να εξυπηρετεί 200.000 επιβάτες από το Ην. Βασίλειο, δηλαδή είναι η 20η μεγαλύτερη εταιρία της ATOL, μετά τις Gold Medal, The Global Travel Group και Monarch Holidays.

Σχετικά με το Brexit, o η κ. McCall δεν εξέφρασε ανησυχία γιατί ο αερομεταφορέας έχει σχέδια για αυτό και θα διασφαλίσει Πιστοποιητικό Αεροπορικής Εταιρίας στην Ευρώπη. 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»