O Marek Andryszak νέος επικεφαλής στην TUI Γερμανίας

15-06-17 | TOUR OPERATORS

Tη προσωρινή του θεση ως επικεφαλής της TUI Γερμανίας στον πολωνό Marek Andryszak παραδίδει την 1η Ιουλίου ο Sebastian Ebel.

Ο κ. Ebel είχε αναλάβει το τιμόνι της TUI Γερμανίας διατηρώντας τις αρμοδιότητές του σε επίπεδο Ομίλου, το 2015, όταν αντικατέστησε τον Christian Clemens, θέση όμως με προσωρινό χαρακτήρα. Ο 54χρονος είναι μέλος του ΔΣ του ομίλου TUI, υπεύθυνος για τα τμήματα ξενοδοχείων και κρουαζιέρας αλλά και για την Κεντρική Περιοχή (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Πολωνία). Την τελευταία 2ετία έχει οδηγήσει μπροστά την TUI Γερμανίας επαναφέροντάς την στην ηγετική της θέση στην αγορά, σε μονοπάτια ανάπτυξης. 

Η ανάληψη των νέων του καθηκόντων σημαίνει ότι ο κ. Andryszak θα είναι πλήρως υπεύθυνος για τη γερμανική αγορά.

Ο 44χρονος που χαρακτηρίζεται ως ανερχόμενο αστέρι, ξεκίνησε την καριέρα του στη Γερμανία ως εκπαιδευόμενος στην Preussag, πρώην μητρική της TUI, και το 2006 εξελίχθηκε σε κορυφαίο διαχειριστή προμηθειών πτήσης της TUI.

Από το 2009 έως το 2016, ήταν διευθύνων σύμβουλος της TUI Πολωνίας, όπου εφάρμοζε πρόγραμμα ανάπτυξης που μέσα σε μια 8ετία αύξησε τα έσοδα από 75 εκατ. ευρώ σε 250 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Andryszak επέστρεψε στη Γερμανία το περασμένο καλοκαίρι αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στον σπεσιαλίστα του ομίλου, L’Tur. Από αυτή τη θέση, λάνσαρε ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης που προέβλεπε 40 απολύσεις, και επανατοποθέτησε τον τουρ οπερέιτορ στην επιθετική πολιτική που ακολουθούσε παλαιότερα.

Τον Απρίλιο ανέλαβε Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της TUI Γερμανιας μετά τη συνταξιοδότηση του Ralf Horter.

Ως διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας, ο κ. Andryszak θα συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για τις εμπορικές δραστηριότητες. Ο διάδοχός του θα είναι ο Stefan Baumert ο οποίος από το 2015 είναι διευθυντής Προϊόντος και Εμπορίου της TUI Γερμανίας.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»