Στην On The Beach περνά η Sunshine.co.uk

10-05-17 | TOUR OPERATORS

Tο εκδοθέν μετοχικό κεφάλαιο της Sunshine.co.uk πρόκειται να αποκτήσει ο βρετανός τουρ οπερέιτορ On The Beach, έναντι 12 εκατ. λιρών. 

Η συναλλαγή θα γίνει με την καταβολή του 75% του ποσού με την ολοκλήρωση της εξαγοράς και του υπόλοιπου 25% το Δεκέμβριο.

Τα ακαθάριστα περιουσιακά στοιχεία της Sunshine.co.uk ανέρχονται σε 18,6 εκατ. λίρες και τα έσοδα προ φόρων σε 1,6 εκατ. λίρες σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα.

Η On The Beach Group θεωρεί την Sunshine.co.uk ως πολύ συμπληρωματικό σκέλος της και η συναλλαγή αναμένεται να προσθέσει 200.000 άτομα στο πελατολόγιο του ομίλου, στο ήδη υπάρχον των 1,2 εκατ. πελατών.

Συμφωνα με την On The Beach, ο επιπλέον αριθμός επιβατών θα ενισχύσει σημαντικά τις δυνατότητες της εταιρίας να οδηγήσει αυξημένο μερίδιο επιχειρήσεων σε αποκλειστικά συμβεβλημένο προϊόν και να αυξήσει τα περιθώρια κέρδους.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι