Η TUI επιδιώκει στρατηγική επέκταση στην Κίνα

09-05-17 | TOUR OPERATORS

Eξαιρετικές προοπτικές από τη διείσδυση στην κινεζική αγορά τουρισμού, διαβλέπει η TUI βάσει του ισχυρού brand της, των ψηφιακών τεχνολογιών που εφαρμόζει –οι κινέζοι χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα με μεγαλύτερη ένταση από τους Ευρωπαίους- και των βιώσιμων ταξιδιωτικών προσφορών «Made in Germany» που μπορεί να ετοιμάζει ειδικά για Κινέζους και Ασιάτες πελάτες.

Όπως θα επισημάνει αύριο από την έκθεση ITB China ο πρόεδρος του ομίλου TUI, Fritz Joussen, η επέκταση αυτή ενισχύει το όραμα του οργανισμού ως ενός ποιοτικού brand με παγκόσμια εμβέλεια.

Εκτός από την επέκταση σε υπάρχουσες αγορές της Ευρώπης, ο όμιλος πρόσφατα παρουσίασε το πρόγραμμα TUI 2022, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται εντός της ερχόμενη 5ετίας η δημιουργία 1 δισ. ευρώ επιπλέον εσόδων και η απόκτηση 1 εκατ. νέων πελατών. 

O οργανισμός πιστεύει ότι η επέκταση της παρουσίας του και του μεριδίου αγοράς στη Νότια Αμερική και στην Ασία, καθώς και η τεχνολογία αιχμής που εφαρμόζει θα τον βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου του.

Σύμφωνα με την κινεζική κυβέρνηση, οι κινέζοι τουρίστες θα πραγματοποιήσουν 700 εκατ. ταξίδια την επόμενη 5ετία. Η TUI ήδη απασχολεί 120 υπαλλήλους στην TUI China. Επιπλέον, ο όμιλος επενδύει στην επιτυχημένη του συνεργασία με το μεγαλύτερο δίκτυο τουριστικών γραφείων της Κίνας (350 γραφεία), CTS.

Η Κίνα δεν είναι απλώς η μεγαλύτερη αλλά και η πιο δυναμική τουριστική αγορά στον κόσμο και το Made in China θα είναι ένας σημαντικός μοχλός για τη βιομηχανία μας, θα τονίσει ο κ. Joussen.

Στα σχέδια επέκτασης στην Κίνα, η TUI εξετάζει συνεργασίες με το ισχυρό brand της Alibaba, Fliggy.

Στόχος θα είναι η διακίνηση κινέζων τουριστών σε όλο τον κόσμο, με έμφαση στη ΝΑ Ασία, και σε μερικά νέα ξενοδοχεία στις Μαλδίβες, την Ταϋλάνδη και το Βιετνάμ.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»