Bentour: Ενεργοποιούνται οι χειμερινές κρατήσεις σε ελληνικά ξενοδοχεία

27-04-17 | TOUR OPERATORS

Περισσότερα από 1.000 ξενοδοχεία σε 10 τουλάχιστον χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Αιγύπτου, της Ιταλίας και του Μαυρίκιου, έχει ενεργοποιήσει στα συστήματα κρατήσεων για τουριστικά γραφεία ο γερμανός τουρ οπερέιτορ Bentour, εν όψει της χειμερινής σεζόν 2017/18.

Αντίστοιχη τάση παρατηρείται και σε άλλους γερμανούς τουρ οπερέιτορ, οι οποίοι ενεργοποιούν περισσότερα ξενοδοχεία αλλά και τις κρατήσεις τους για το χειμώνα.

Συγκεκριμένα, ο FTI έχει ενεργοποιήσει περισσότερα από 2.000 ξενοδοχεία σε 100 προορισμούς όπως τα Κανάρια, το Μαρόκο, το Ομάν, η Αίγυπτος και το Ντουμπάι. Κρατήσεις έχουν ανοίξει και για μακρινούς προορισμούς όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία.

Ο Schauinsland-Reisen έχει ξεκινήσει να δέχεται κρατήσεις για τα Κανάρια και πολλούς μακρινούς προορισμούς.

Εν τω μεταξύ, οι τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας συνεχίζουν να ανοίγουν όλο και περισσότερα επώνυμα ξενοδοχεία, όπως ο Thomas Cook με το πρώτο ξενοδοχείο Smartline στις Μαλδίβες (Smartline Eriyadu) και ο FTI με το Labranda Cactus Garden που θα ανοίξει την 1η Ιουλίου στη Φουερτεβεντούρα και με το Labranda Riviera Premium Resort & Spa το οποίο θα επαναλειτουργήσει στις 20 Ιουνίου έπειτα από ανακαίνιση.

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας