Όμιλος Μουζενίδη: Ελληνικό Fashion Show Γούνας στη Χαλκιδική

12-08-16 | TOUR OPERATORS

Ελληνικό Fashion Show Γούνας στη Χαλκιδική διοργάνωσε γις τους πελάτες του ο Όμιλος Μουζενίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες 11 Αυγούστου, στο πολυτελές ξενοδοχείο Istion Club Hotel & Spa στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής. 

Η φήμη της ελληνικής γούνας και της υψηλής εξειδίκευσης των γουναράδων της Καστοριάς έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και οι τουρίστες από τον κρύο Ευρωπαϊκό Βορρά - συνδυάζοντας τις διακοπές τους στην Ελλάδα με το Shopping - ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την αγορά γουναρικών. 

Στην πρόσκληση του Ομίλου Μουζενίδη ανταποκρίθηκαν 11 εταιρείες γουνοποιίας από την Καστοριά (ΜΑΝΖΑΡΙ, AVANTI, MANAKAS, CHRISOS, NAOMI, PKZ, ESTEL, ERTON, EMFASI, EDIKA, NITSA). Τη νέα τους κολεξιόν για το χειμώνα του 2017 παρουσίασαν μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Μετά το τέλος της επίδειξης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις γούνες της αρεσκείας τους και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές προσφορές των εταιρειών σε όσους παρακολούθησαν το Greek Furs Fashion Show.

"Δαπιστώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των πελατών μας για τη γούνα, αποφασίσαμε να τους φέρουμε κοντά με τους κατασκευαστές, για να γνωρίσουν την εξαιρετική ποιότητα των γουναρικών της Καστοριάς και να κάνουν τις αγορές τους, σε μια συνάντηση υψηλών προδιαγραφών, όπως το συγκεκριμένο Fashion Show", αναφέρουν στελέχη του Ομίλου Μουζεν΄δη, που θα διοργανώσει ένα ακόμη Greek Furs Fashion Show στις 18 Αυγούστου. 

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα