Ο βρετανός t.o. Neilson "κόβει" ξενοδοχεία στην Τουρκία - εστιάζει στην Ελλάδα

10-03-16 | TOUR OPERATORS

Περιορίζει την παρουσία του στην Τουρκία αυτό το καλοκαίρι άλλος ένας βρετανός τουρ οπερέιτορ, ο σπεσιαλίστας διακοπών με δραστηριότητες Neilson, εγκαταλείποντας 2 από 4 beach club στη χώρα για το 2016 εξαιτίας της χαμηλής ζήτησης. 

Ο οργανισμός θα εστιάσει φέτος στα πιο ιστορικά club του στην Τουρκία, τα Phokaia και Seaside, τα οποία έχουν ιδιαίτερα πιστούς επισκέπτες, αλλά και στα 6 ελληνικά club και τον στόλο γιωτ στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Έτσι, για αυτό το καλοκαίρι ο οργανισμός θα ανοίξει μόνο τα 2 τουρκικά ξενοδοχεία Phokaia Beachclub και Seaside Beachclub, ενώ ανενεργά θα είναι φέτος τα Andriake Beachclub, Adakoy Beachclub και ο μικρός στόλος γιωτ με βάση στο Adakoy, τα οποία βγαίνουν εκτός του θερινού προγράμματος του 2016.

Οι πελάτες που επηρεάζονται μπορούν να κάνουν κράτηση σε εναλλακτικό προορισμό της Neilson χωρίς επιπλέον κόστος.

Σχολιάζοντας την απόφαση της εταιρίας του, ο διευθύνων σύμβουλος, Richard Bowden-Doyle είπε ότι παρότι η Τουρκία παραμένει δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς, η εταιρία του μαζί με άλλες ανταγωνιστικές έχουν καταγράψει μειωμένη ζήτηση φέτος και οι διακοπές που προσφέρει η Neilson είναι στην καλύτερη εκδοχή τους όταν τα clubs είναι γεμάτα κόσμο που απολαμβάνουν ένα εύρος δραστηριοτήτων. Έτσι, εξηγεί ο Bowden-Doyle, «όπου εντοπίσαμε χαμηλό ενδιαφέρον δράσαμε γρήγορα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες μας θα έχουν την εμπειρία διακοπών που περιμένουν». 

Τον περασμένο μήνα, ο Mark Warner επιβεβαίωσε την απομάκρυνση της Τουρκίας από το φετινό πρόγραμμα και του Sea Garden Resort στο Bodrum, ενώ και οι TUI Group και Thomas Cook ανέφεραν επίσης μείωση της ζήτησης για Τουρκία προχωρώντας στον περιορισμό της χωρητικότητας στη χώρα.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour